Iréne Ödmark-Hall
irene@eftscandinavia.se
070 - 35 24 115

 

Några favoritcitat apropå Zen Coaching:

Somebody showed it to me, and I found it by myself.

- Lew Welch

"Om du vill ha sanningen, ska jag säga dig sanningen: lyssna till det hemliga ljudet, det verkliga ljudet, som finns inuti dig."

- Kabir, indisk filosof 1400-talet

"Att försöka förstå är som att försöka se genom grumligt vatten. Var stilla och låt sanden sjunka."

- Anonym

"Själen är här för sin glädjes skull."

- Rumi, sufisk poet 1200-talet

”Det du söker är den som söker."

- Franciskus

 

Zen Coaching

Zen Coaching är en väg till avspänning, närvaro och självacceptans. Zen Coaching hjälper dig hitta hem till dig själv, till din kärna av längtan, lugn och kraft.

Transformerande samtal

Zen står för medvetenhet, närvaro, öppenhet, icke-dömande, avslappnat varande.

Coachning är en transformerande och livsbejakande samtalsform där man utgår från att alla svar finns inom klienten själv. Med hjälp av coachens kraftfulla frågor och empatiska lyssnade utforskar du det som för tillfället är viktigt i ditt liv.

Kriser och möjligheter

Det kan handla om

Empatiskt lyssnande

Att helt och fullt bli lyssnad på är läkande i sig. När någon verkligen lyssnar, med nyfikenhet och en icke-dömande attityd, kan det hända att man säger det man inte trodde att man visste. Du lär dig också att lyssna till dig själv - och i förlängningen få bättre relationer, både till dig själv och till andra: dina vänner, din familj, dina kolleger.

Effortless transformation

Zen Coaching är både kraftfullt och mjukt. Precis som vatten, som både kan kännas lent och milt samtidigt som det kan bära de största skepp. Zen Coaching låter dig stanna upp och ge uppmärksamhet till det som lever i dig just nu. Fokus vandrar mellan tankar, kropp och känslor. Du vilar i nuet, samtidigt som något förändras i grunden.

Zen Coaching och EFT

EFT Scandinavia erbjuder Zen Coaching-sessioner i personliga möten eller per telefon/Skype. Om det behövs kombinerar vi det gärna med EFT, eftersom båda metoderna genomsyras av samma generöst kärleksfulla förhållningssätt.

Upphov och inspiration

Zen Coaching skapades av norrmannen Kåre Landfald, och inspireras av bl a mindfulnessläraren Thich Nhat Hanh, av A. H. Almaas tankegångar samt Marshal B. Rosenbergs icke-våldskommunikation.

Läs mer

Inger Edelfeldt har i sin bok Hur jag lärde mig älska mina värsta känslor berättat om sina erfarenheter av Zen Coaching.

I tidningen Free fanns följande artikel som beskriver några centrala begrepp och verktyg i Zen Coaching.

Du hittar även Zen Coaching på FaceBook. Och glöm inte den officiella hemsidan www.zen-coaching.com

 

 

Aktuellt

EFT Nivå 1+2, 1-3 mars
Grund- och fortsättningskurs i ett. Tre intensiva dagar med uppföljning online. En kvalitetskurs för dig som vill lära dig EFT för eget bruk, eller för att hjälpa andra.

Handledning
Ingår i utbildningen och forbildningen för AAMET EFT Practitioners. Roligt och utvecklande sätt att byta erfarenheter och få svar på frågor. Nästa tillfälle februari. Datum kommer senare.

Iréne och EFT Scandinavia nu i Stockholm!
Nu finns jag på plats i Årsta, Siljansvägen 77. Bra kommunikationer - tunnelbana, pendel, buss och tvärbana. Välkommen! Självklart ebjuder jag fortfarande sessioner online.

Ordet är ditt!
För dig som tycker det är pirrigt att tala inför andra och vill göra något åt det. Ett samtal där vi utforskar vad det är som håller dig tillbaka från att kommunicera avspänt med din publik.

Trots att jag har cancer... som ljudbok
Ladda ner och lyssna till första delen av min bok, gratis förstås.

Iréne på Fråga Doktorn
Om du missade inslaget i våras kan du titta här. Vill du veta mer om hur EFT kan hjälpa just dig? Tveka inte att kontakta mig per mail eller telefon.


Morgonmeditation

EFT Scandinavia bjuder på en enkel och lekfull målbilds-
meditation för dig som vill ha en bra dag.

Ladda ner gratis>>

Nyhetsbrev

Skriv in din mailadress och tryck på enter för att prenumerera på mitt nyhetsbrev.