Iréne Ödmark-Hall
irene@eftscandinavia.se
070 - 35 24 115

"Kan meddela att jag gått ner 3 kilo sedan jag började kursen. Så nu ska jag fortsätta banka och gå ner i vikt!"

- Kursdeltagare i "Lättare med EFT"

"Nervositeten som hade känts som ett stort, tungt isberg lättade kolossalt. När jag sedan klarade uppkörningen galant blev jag så otroligt nöjd att jag ville använda EFT till allt möjligt."

- Kursdelatagare i stresshantering

 

 

Varför EFT?

Det finns många anledningar att välja EFT, vare sig du jobbar på egen hand eller vänder dig till en terapeut.

Fungerar på det mesta

EFT är ett allroundverktyg som fungerar på allt som har en känslomässig komponent, vare sig det gäller små eller stora problem.

Effektivt...

EFT ger både snabbare och djupare läkning än vanlig samtalsterapi. Enligt en studie (Feinstein, 2004) behövde klienter med depression i snitt 5 gånger längre behandlingstid med KBT/medicinering än de som behandlades med EFT för att uppnå samma resultat. I en annan studie (Church, 2012) visas att kortisolhalten i snitt sjunker med förbluffande24 % - i en del fall så mycket som 50 % - efter en session EFT.

... och varsamt

Det finns många sätt att närma sig en knepig problematik eller jobbiga upplevelser på ett varsamt och smärtfritt sätt. Det är min uppgift att se till att du känner dig i trygga händer.

Spar tid och pengar

Genom att EFT är så pass effektivt spar man både tid och pengar. Och du kan använda dig av metoden själv när du lärt dig grunderna, för att påskynda processen mellan sessionerna.

Inga läkemedel

Inga läkemedel behövs för att t ex sova bättre, slippa migrän och huvudvärk, få lindring vid depression eller bli av med oro och panikångest.

Alltid till hands

Du har alltid dina egna fingertoppar till hands...

Komplement

EFT är ett bra komplement till vanlig samtalsterapi eller behandling hos läkare. EFT i sig botar inte sjukdomar, men undanröjer ofta den psykiska orsaken och stärker kroppens självläkande förmåga.

Skonsamt och generöst

Du kan inte göra fel med EFT. Det värsta som kan hända är att ingenting händer. I så fall vänder du dig bara till en utbildad EFT-terapeut som kan hjälpa dig vidare.

 
 
 
Aktuellt

EFT Nivå 1+2, 1-2 mars
Grund- och fortsättningskurs i ett. Tre intensiva dagar med uppföljning online. En kvalitetskurs för dig som vill lära dig EFT för eget bruk, eller för att hjälpa andra.

Handledning
Ingår i utbildningen och forbildningen för AAMET EFT Practitioners. Roligt och utvecklande sätt att byta erfarenheter och få svar på frågor. Nästa tillfälle 10 december.

Iréne och EFT Scandinavia nu i Stockholm!
Nu finns jag på plats i Årsta, Siljansvägen 77. Bra kommunikationer - tunnelbana, pendel, buss och tvärbana. Välkommen! Självklart ebjuder jag fortfarande sessioner online.

Ordet är ditt!
För dig som tycker det är pirrigt att tala inför andra och vill göra något åt det. Ett samtal där vi utforskar vad det är som håller dig tillbaka från att kommunicera avspänt med din publik.

Trots att jag har cancer... som ljudbok
Ladda ner och lyssna till första delen av min bok, gratis förstås.

Iréne på Fråga Doktorn
Om du missade inslaget i våras kan du titta här. Vill du veta mer om hur EFT kan hjälpa just dig? Tveka inte att kontakta mig per mail eller telefon.


Morgonmeditation

EFT Scandinavia bjuder på en enkel och lekfull målbilds-
meditation för dig som vill ha en bra dag.

Ladda ner gratis>>

Nyhetsbrev

Skriv in din mailadress och tryck på enter för att prenumerera på mitt nyhetsbrev.