Iréne Ödmark-Hall
irene@eftscandinavia.se
070 - 35 24 115

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"En fantastisk kurs som öppnat nya möjligheter för mig att påverka mina gamla, negativa erfarenheter. Plötsligt känns det som hände då på ett helt nytt sätt, som om jag belyst situationen med ljus och kärlek. Att jag har gjort en tidsresa bakåt och förändrat mina negativa upplevelser till något positivt och ljust.

Iréne är en så härlig och inspirerande lärare!"

- Lena S.

"Tack för en betydelsefull och användbar kurs! Jag känner att min tacksamhet och ödmjukhet inför vårt inre barn har fått ytterligare ett lyft. Tack! Jag känner dssutom en starkare övertygele om att det går att ersätta gamla negativa minnen med nyare, gladare, positiva upplevelser."

- Marina Hägglund, socionom med KBT-kompetens

"Bra kurs, och klok ledare, förankrad i ämnet. Mycket bra teoridel med tips på litteratur för vidare läsning. Bra balans teori och praktiska övningar. Fint att få uppföljningstillfällen efter utbildningsdagen! Man får tid att smälta och öva."

- Barbro, förskolelärare

 

Memory & Belief Reimprinting

En workshop för dig som vill lära dig en kärleksfull modell för att bearbeta begränsande tankemönster och läka barndomstrauma.

 
 
Begränsande sanningar och tankemönster

Inre "sanningar" av typen Man kan inte lita på någon!, Jag måste alltid göra mitt bästa... eller till och med Jag klarar allt! går inte bara att byta ut rent intellektuellt. De ligger ofta djupt inkapslat i det undermedvetna, i kroppen, och påverkar tankar, känslor och beteenden.

En kreativ och kärleksfull modell

Tillbaka till framtiden förmedlar en lekfull och djupgående modell för hur man kan bearbeta och släppa sådan här inre "sanningar". Genom att gå tillbaka till de frusna ögonblick i bardomen då de grundlades kan man lösa upp den känslomässiga intensitet som håller dem på plats.

Vi för in nya resurser, kraft och trygghet i en situation där dessa inte fanns tillgängliga. Utan att förneka vad som egentligen hände kan vi skapa ett "nytt minne" av det skedda - vilket i sin tur påverkar tankar och beteenden i nuet.

Inspiration från många håll

Inpspirationen till Tillbaka till framtiden har kommit från många håll. EFT är en naturlig bas, men element från följande finns också med: symboldrama, minnesrekonsolidering, Resourcing, Compassion Therapy, Heart Anchor och Matrix Reimprinting.

Kursinnehåll:

 

Praktisk info 17 mars

När? 9.30 - 17.30
+ 1 uppföljningsgång online. Tid bestäms i samråd med gruppen.

Var? Siljansvägen 77, Årsta

Investering: 2 500 kr. För företag tillkommer 25% moms.

Mat och annat praktiskt: Te/kaffe samt kursmaterial ingår i priset. Lunch finns att köpa på plats eller i närliggande restauranger. Eller så tar du med och värmer.

Uppföljning: Datum och tid bestäms i samråd med gruppen.

För vem? Det här är en workshop för dig som redan använder EFT. Du bör helst ha gått EFT steg 2.

 
Anmälan

Du anmäler dig senast 1 mars genom att kontakta Iréne på irene@eftscandinavia.se eller 070-35 24 115 samt betala anmälningavgiften 600 kr på Pg 25 77 92-2 eller Swish 12 3362 0465. Totala kursavgiften ska betalas innan kursstart. Anmälan är bindande. Anmälningsavgiften återbetalas inte vid återbud. Skulle kursen av någon anledning inte bli av, får du naturligtvis tillbaka det du betalat.

 

Aktuellt

EFT Nivå 1+2, 1-2 mars
Grund- och fortsättningskurs i ett. Tre intensiva dagar med uppföljning online. En kvalitetskurs för dig som vill lära dig EFT för eget bruk, eller för att hjälpa andra.

Handledning
Ingår i utbildningen och forbildningen för AAMET EFT Practitioners. Roligt och utvecklande sätt att byta erfarenheter och få svar på frågor. Nästa tillfälle 10 december.

Iréne och EFT Scandinavia nu i Stockholm!
Nu finns jag på plats i Årsta, Siljansvägen 77. Bra kommunikationer - tunnelbana, pendel, buss och tvärbana. Välkommen! Självklart ebjuder jag fortfarande sessioner online.

Ordet är ditt!
För dig som tycker det är pirrigt att tala inför andra och vill göra något åt det. Ett samtal där vi utforskar vad det är som håller dig tillbaka från att kommunicera avspänt med din publik.

Trots att jag har cancer... som ljudbok
Ladda ner och lyssna till första delen av min bok, gratis förstås.

Iréne på Fråga Doktorn
Om du missade inslaget i våras kan du titta här. Vill du veta mer om hur EFT kan hjälpa just dig? Tveka inte att kontakta mig per mail eller telefon.


Morgonmeditation

EFT Scandinavia bjuder på en enkel och lekfull målbilds-
meditation för dig som vill ha en bra dag.

Ladda ner gratis>>

Nyhetsbrev

Skriv in din mailadress och tryck på enter för att prenumerera på mitt nyhetsbrev.