Iréne Ödmark-Hall
irene@eftscandinavia.se
070 - 35 24 115

Mina negativa tankar tar ofta för stor del av mig. Genom EFT och tankeverktygen jag fick av Iréne kunde jag klara av opponeringen som annars skulle ha varit omöjlig att genomföra.

- Emma, student

Jag testade att göra EFT idag innan jag skulle prata engelska med min lärare. Och det hjälpte verkligen, den negativa känslan jag hade försvann och jag klarade min muntliga del i engelska B. Så efter idag tror jag på att EFT verkligen fungerar. Jag kommer troligtvis att fortsätta att göra det varje gång jag känner mig negativ eller när jag tror att jag inte klarar av någonting!

- Alexandra, elev i stresshantering

Och alla skrattade på rätt ställe... Om hur Ullis coachades att bli fri från sin talängslan. Läs mer >>

Artikel om Iréne i VF. Läs mer>>

Ordet är ditt!

I så fall har du hamnat helt rätt. Som ung var jag väldigt blyg och led av en förlamande talrädsla. Alldeles i onödan och alldeles för länge - och jag vill inte att du ska behöva ha det så. Det går att komma vidare, enklare än du tror.

En Ordet är ditt-session är ett 30 minuters telefonsamtal, där vi tittar på dina utmaningar kring att våga tala inför grupp. Vi utforskar också hur ditt liv skulle kunna förändras om du inte längre bar på den här rädslan att synas eller höras.

Vad ger det?

Det du får ut av det är en bättre förståelse för ditt problem och hur det påverkar dig. Jag kommer också att dela med mig av några enkla tips och strategier som kan hjälpa dig redan nu.

Nästa steg

Boka din Ordet är ditt-session genom att ringa mig på 070 35 24 115 eller maila irene@eftscandinavia.se

Avgiften 300 kr betalas via Pg 25 77 92-2 eller Swish 12 3362 0465

Om du sedan går vidare till att jobba med mig får du 300 kr rabatt - vilket innebär att Ordet är ditt-sessionen inte kostar dig något.

Jag ser fram mot att få prata med dig!


Aktuellt

EFT Nivå 1+2, 1-3 mars
Grund- och fortsättningskurs i ett. Tre intensiva dagar med uppföljning online. En kvalitetskurs för dig som vill lära dig EFT för eget bruk, eller för att hjälpa andra.

Handledning
Ingår i utbildningen och forbildningen för AAMET EFT Practitioners. Roligt och utvecklande sätt att byta erfarenheter och få svar på frågor. Nästa tillfälle februari. Datum kommer senare.

Iréne och EFT Scandinavia nu i Stockholm!
Nu finns jag på plats i Årsta, Siljansvägen 77. Bra kommunikationer - tunnelbana, pendel, buss och tvärbana. Välkommen! Självklart ebjuder jag fortfarande sessioner online.

Ordet är ditt!
För dig som tycker det är pirrigt att tala inför andra och vill göra något åt det. Ett samtal där vi utforskar vad det är som håller dig tillbaka från att kommunicera avspänt med din publik.

Trots att jag har cancer... som ljudbok
Ladda ner och lyssna till första delen av min bok, gratis förstås.

Iréne på Fråga Doktorn
Om du missade inslaget i våras kan du titta här. Vill du veta mer om hur EFT kan hjälpa just dig? Tveka inte att kontakta mig per mail eller telefon.


Morgonmeditation

EFT Scandinavia bjuder på en enkel och lekfull målbilds-
meditation för dig som vill ha en bra dag.

Ladda ner gratis>>

Nyhetsbrev

Skriv in din mailadress och tryck på enter för att prenumerera på mitt nyhetsbrev.