Iréne Ödmark-Hall
irene@eftscandinavia.se
070 - 35 24 115

Ta plats och gör dig hörd!

Då är du inte ensam. Att hålla föredrag eller göra en presentation är något som stressar många.

Utveckla din förmåga - minimera rampfebern

Den här kursen hälper dig som vill utveckla din förmåga att kommunicera med dina åhörare på ett självklart och avspänt sätt. Det handlar inte om att bli retorikproffs utan om att komma förbi de blockeringar och rädslor som hindrar dig att förmedla det du vill förmedla.

Du får hjälp att hitta ditt eget personliga uttryck. Du får verktyg som minskar stress och oro, och som du kan använda i många andra sammanhang, både i jobbet och privat.

Trygg och avspänd miljö

Under fem kvällspass, i trygg och avspänd miljö, bjuds både teori och praktisk träning. Vi använder oss av såväl traditionella som nya metoder, främst EFT och mental träning, som visat sig mycket effektiva när det gäller att förvandla talängslan till talarlugn.

Du får också tips och konkreta råd som hjälper dig nå ut med ditt budskap. Exakt kursinnehåll bestäms efter deltagarnas behov och önskemål.

Enskilda session

Du kan även få den här kursen enskilt. Du får då EFT-sessioner som hjälper dig bryta gamla mönster vad gäller att tala inför andra. Du får också konkreta uppgifter och handfasta tips på hur du kan skapa intressanta presentationer som berör din publik.

 

 

 

 

 

 
Aktuellt

EFT Nivå 1+2, 1-2 mars
Grund- och fortsättningskurs i ett. Tre intensiva dagar med uppföljning online. En kvalitetskurs för dig som vill lära dig EFT för eget bruk, eller för att hjälpa andra.

Handledning
Ingår i utbildningen och forbildningen för AAMET EFT Practitioners. Roligt och utvecklande sätt att byta erfarenheter och få svar på frågor. Nästa tillfälle 10 december.

Iréne och EFT Scandinavia nu i Stockholm!
Nu finns jag på plats i Årsta, Siljansvägen 77. Bra kommunikationer - tunnelbana, pendel, buss och tvärbana. Välkommen! Självklart ebjuder jag fortfarande sessioner online.

Ordet är ditt!
För dig som tycker det är pirrigt att tala inför andra och vill göra något åt det. Ett samtal där vi utforskar vad det är som håller dig tillbaka från att kommunicera avspänt med din publik.

Trots att jag har cancer... som ljudbok
Ladda ner och lyssna till första delen av min bok, gratis förstås.

Iréne på Fråga Doktorn
Om du missade inslaget i våras kan du titta här. Vill du veta mer om hur EFT kan hjälpa just dig? Tveka inte att kontakta mig per mail eller telefon.


Morgonmeditation

EFT Scandinavia bjuder på en enkel och lekfull målbilds-
meditation för dig som vill ha en bra dag.

Ladda ner gratis>>

Nyhetsbrev

Skriv in din mailadress och tryck på enter för att prenumerera på mitt nyhetsbrev.