Iréne Ödmark-Hall
irene@eftscandinavia.se
070 - 35 24 115

Svåra samtal - eller?

Alla måste vi ibland genomföra besvärliga eller svåra samtal - med kolleger, anställda, kunder eller med våra närmaste.  I denna interaktiva workshop börjar vi med att sätta fingret på vad som kan vara svårt i samtalen och varför vi upplever det så.

Med hjälp av EFT får du tillfälle att förbereda dig både mentalt och känslomässigt, så att du inte längre behöver gruva dig eller undvika "det svåra samtalet" utan i stället skapa förutsättningarna för en konstruktiv dialog. Du får även grundläggande tips i samtalsmetodik.

EFT är ett kraftfullt verktyg för balans och välbefinnande som kan användas i många andra områden av livet, inte bara för att sudda  ut onödiga rädslor. Läs mer>>

Kursinnehåll

Del 1: Vad är problemet? Vi tittar närmare på vad som kännetecknar "svåra samtal" och varför vi upplever dem som jobbiga. Samtal på tre nivåer. Introduktion till EFT som verktyg för att reglera känslor och uppnå inre lugn och kraft.

Del 2: Hur vill du göra i stället? Attityder och reaktioner. Hur du använder EFT för att hitta och befästa mer konstruktiva samtalsmönster. The Choices Method.

Båda passen innehåller teori, praktiska övningar samt tid för reflektion och frågor.

Så småningom kommer den här kusen att finnas som e-kurs. Hör av dig om du är intresserad!

 

 

Aktuellt

Drömgrupp start 16 sept
Förstå dina drömmar, förstå dig själv. För dig som vill börja utforska vad dina drömmar vill säga dig och låta det förändra din vardag och läka det som behöver läkas i dig.

EFT Nivå 1+2, 28-30 sept
Tre innehållsrika och givande dagar för dig som vill lära dig supermetoden EFT som självhjälp och eventuellt använda ig av EFT i ditt arbete med andra.

Handledning 11 sept
Ingår i utbildningen och forbildningen för AAMET EFT Practitioners. Roligt och utvecklande sätt att byta erfarenheter och få svar på frågor. Höstens datum ännu ej klara.

Iréne och EFT Scandinavia nu i Stockholm!
Nu finns jag på plats i Årsta, Siljansvägen 77. Bra kommunikationer - tunnelbana, pendel, buss och tvärbana. Välkommen! Självklart ebjuder jag fortfarande sessioner online.

Ordet är ditt!
För dig som tycker det är pirrigt att tala inför andra och vill göra något åt det. Ett samtal där vi utforskar vad det är som håller dig tillbaka från att kommunicera avspänt med din publik.

Trots att jag har cancer... som ljudbok
Ladda ner och lyssna till första delen av min bok, gratis förstås.

Iréne på Fråga Doktorn
Om du missade inslaget i våras kan du titta här. Vill du veta mer om hur EFT kan hjälpa just dig? Tveka inte att kontakta mig per mail eller telefon.


Morgonmeditation

EFT Scandinavia bjuder på en enkel och lekfull målbilds-
meditation för dig som vill ha en bra dag.

Ladda ner gratis>>

Nyhetsbrev

Skriv in din mailadress och tryck på enter för att prenumerera på mitt nyhetsbrev.