Iréne Ödmark-Hall
irene@eftscandinavia.se
070 - 35 24 115

"Supernöjd med våra träffar. Har fått hjälp att släppa dåliga tankar, och hittat bra strategier för att hantera stressen. Bra med konkreta övningar, nu har jag verkligen fått prova på hur det känns att vara riktigt avslappnad. Det gör det enklare att träna mer på egen hand."

- Jennifer, högstadielärare

" Det händer något i kroppen då man börjar picka."

- Anette Fagerlund, miljöinspektör

"Jag har blivit betydligt lugnare i sinnet och känner en större inre frid. Något som jag inte var medveten om att jag behövde var mindfulness - att vara här och nu och kunna acceptera. Jag har insett att min ilska egentligen varit rädsla och ledsenhet." Läs mer>>

- Maja, NLP-coach

Jag blev mindre stressad, det gjorde mindre ont i magen. Men framför allt blev jag så samlad att jag på kvällen orkade ta en riktigt konstruktiv diskussion med min partner. Jag höll mig samlad och stabil, och det kändes riktigt bra."

- Linda, egen företagare

"Jag vet att jag nu har verktyget att lugna ner mig om paniknervositeteten skulle slå till, bara det är en trygghet."

- Els-Marie Landin, musiker

Stressad?

EFT Scandinavia erbjuder en helhetslösning på din stressproblematik, baserad på aktuell forskning inom området.

Livsbejakande samtal

Att lära känna sin stress, hur den uttrycker sig och förstå vad som ligger bakom, behövs för att kunna handla på ett mer ändamålsenligt och livsbejakande sätt. Du får hjälp att skapa nya, goda vanor som gör ditt liv mindre stressande. Vi använder oss av Zen Coaching - ett sätt att samtala som löser stress och spänningar, och hjälper dig hitta tillbaka till dig själv.

Bortom orden

Stress handlar lika mycket om kropp och känslor som om tankar. Därför jobbar vi också med enkla, praktiska övningar som skapar balans i kropp och själ, och som du kan träna på hemma. Andning, avslappning, hjärtfokus, EFT och mindfulnessinspirerad meditation.

Acceptans på djupet

Många av de som drabbas av stress och utbrändhet dras med en känsla av att inte duga som de är. Ofta har de varit med om jobbiga saker i livet. Detta ligger kvar som ett slags "emotionellt bagage" och ökar stresskänsligheten. Ibland ligger detta även bakom ångest och panikattacker. Ju mer vi släpper det här bagaget desto bättre mår vi.

EFT, Matrix Reimprinting och Quantum Release löser varsamt upp de känsloknutar och blockeringar ur det förgångna som hindrar dig att leva här och nu, och ha kontakt med glädjen och lugnet inombords.

 

Kris?

Ibland drabbas vi av livet. Det kan handla om sjukdom, dödsfall, skilsmässa. Eller om olyckor och övergrepp. Ibland kan vi behöva professionellt stöd under en begränsad period.

Kropp och själ får hjälp att släppa

Till skillnad mot vad många tror är det vid akut kris inte "att få prata av sig" som hjälper en vidare. Ibland kan det till och med förvärra traumat att återberätta det gång på gång. Det som är viktigt är ett gott samtal, där ett lyssnande, kärleksfullt möte med en annan människa hjälper kropp och själ att bearbeta och släppa de känslor som väckts. Traumareaktionen sitter lika mycket i kroppen som i hjärnan.

Tar udden av smärtan

EFT kopplar ihop kropp, känslor och intellekt, och tar skonsamt udden av den värsta smärtan så att du kan gå vidare. Ju fortare man kan göra detta, desto bättre, så man inte fastnar i ältande och bitterhet, eller drabbas av posttraumatisk stress och sjukdom.

Kriser är en naturlig del av livet, som när de bearbetats ger oss chansen att komma vidare som starkare och helare människor.

 

 

Aktuellt

EFT Nivå 1+2, 1-3 mars
Grund- och fortsättningskurs i ett. Tre intensiva dagar med uppföljning online. En kvalitetskurs för dig som vill lära dig EFT för eget bruk, eller för att hjälpa andra.

Handledning
Ingår i utbildningen och forbildningen för AAMET EFT Practitioners. Roligt och utvecklande sätt att byta erfarenheter och få svar på frågor. Nästa tillfälle februari. Datum kommer senare.

Iréne och EFT Scandinavia nu i Stockholm!
Nu finns jag på plats i Årsta, Siljansvägen 77. Bra kommunikationer - tunnelbana, pendel, buss och tvärbana. Välkommen! Självklart ebjuder jag fortfarande sessioner online.

Ordet är ditt!
För dig som tycker det är pirrigt att tala inför andra och vill göra något åt det. Ett samtal där vi utforskar vad det är som håller dig tillbaka från att kommunicera avspänt med din publik.

Trots att jag har cancer... som ljudbok
Ladda ner och lyssna till första delen av min bok, gratis förstås.

Iréne på Fråga Doktorn
Om du missade inslaget i våras kan du titta här. Vill du veta mer om hur EFT kan hjälpa just dig? Tveka inte att kontakta mig per mail eller telefon.


Morgonmeditation

EFT Scandinavia bjuder på en enkel och lekfull målbilds-
meditation för dig som vill ha en bra dag.

Ladda ner gratis>>

Nyhetsbrev

Skriv in din mailadress och tryck på enter för att prenumerera på mitt nyhetsbrev.