Iréne Ödmark-Hall
irene@eftscandinavia.se
070 - 35 24 115

Majas tankar efter 6 EFT-sessioner

Fobin har blivit hanterbar

Mina förväntningar på EFT behandlingen har uppfyllts på ett oväntat sätt. Jag sökte hjälp för min fobi som jag visserligen ännu inte blivit av med helt men som nu antar en annan form, en hanterbar form. Jag har hittat massa andra viktiga delar som jag saknade som har gett mig närvaro i nuet, acceptans, lugn och trygghet, släppa taget om tankar och känslor och känna att jag är okej hur som helst. Tankar och känslor är mer komplexa än vi tror och vi måste få låta dem vara så.

Lyckliga barndomsminnen

En spännande bonus av våra möten har varit att det har ploppat upp många barndomsminnen för mig. Efter att våra träffar tog slut så känns det som att jag plötsligt minns hela min barndom, men tidigare har jag knappt fått fram ett enda minne.

Jag trodde nästan att min barndom bara varit fylld med ångest, rädslor, oro - men nu har jag insett att jag varit ett barn som alla andra. Nyfiken, kreativ, orädd, glad, påhittig, busig. Jag gjorde en massa roliga saker som snökojor, snöbollskrig, byggt saker, varit med i olika grupper, lärt mig grejer... Det är som att alla minnen som förut varit borta, de har jag tillgång till nu. Otroligt häftigt!

Jag behövde mindfulness

Det viktigaste jag har lärt mig har varit olika verktyg för att kunna hantera mina känslor. Jag har blivit betydligt lugnare i sinnet och känner en större inre frid. Något som jag inte var medveten om att jag behövde var mindfulness – att vara här och nu och att kunna acceptera.

Jag har också lärt mig fler sätt att arbeta med kroppens inre bilder på ett kraftfullt sätt. Jag har insett att min ilska egentligen varit rädsla och ledsenhet.

EFT hittade och löste upp gamla känslor

Jag kommer aldrig att sluta använda EFT som komplement utan jag anser att det är ett fantastiskt verktyg för att jobba medvetet med det undermedvetna och cellernas minne. Det ska bli spännande att se vilka områden jag kommer att ha nytta av det.

Jag blev många gånger förvånad över vad EFT kunde åstadkomma och hur jag var helt ovetandes om olika känslor jag gick och bar på från tidigare upplevda händelser. EFT hittade dem och löste upp dem. Numera använder jag även EFT för olika känslor och tankar som kommer upp vilket hjälper mig på många sätt i tillvaron.

Ingen quick fix

Dock hade jag en liten sned bild från det jag läst innan om EFT – att det ska vara en quick-fix. För mig hjälpte det inte bara att knacka på mitt problem utan det var fler bitar som saknades och kanske dessutom var viktigare för mig att ta tag i.

Hudbesvär och allergier borta!

Mina hudbesvär som jag hade är helt borta. Mina allergier är helt borta!! Jippi!! Tillsammans med de hemska utslagen som jag haft i fem års tid. Den brännande känslan som jag haft under huden och i ansiktet är också borta och jag tolkar det som att mitt nervsystem är lugnare.

Mina andningsbesvär kom tillbaka efter att vi slutat träffas. Men så fortsatte jag att jobba med mitt kikhosteminne och plötsligt så hittade jag kärnan (tror jag) för sedan dess har trycket i bröstet varit i princip obefintligt.

Kärleksfull och mindre ont

Jag är nästan aldrig arg längre och mycket mindre irriterad på omvärlden. Jag känner mig mer kärleksfull, accepterande och fördomsfri jämfört med tidigare.

Jag har sällan ont i axlar och nacke och huvudvärk förekommer inte. Det enda som fortfarande är min utmaning det är att vara mindre orolig och nervös. Jag tror att jag måste jobba ganska mycket med min självkänsla för att minska oro och ångest.

Större meningsfullhet

Jag känner att jag har kontroll nu och upplever mindre stress och maktlöshet. Jag kan slappna av och vila, vara fokuserad och hantera de flesta starka känslor. Jag är mer närvarande och känner större meningsfullhet. - Maja, NLP-coach

Aktuellt

EFT Nivå 1+2, 1-2 mars
Grund- och fortsättningskurs i ett. Tre intensiva dagar med uppföljning online. En kvalitetskurs för dig som vill lära dig EFT för eget bruk, eller för att hjälpa andra.

Handledning
Ingår i utbildningen och forbildningen för AAMET EFT Practitioners. Roligt och utvecklande sätt att byta erfarenheter och få svar på frågor. Nästa tillfälle 10 december.

Iréne och EFT Scandinavia nu i Stockholm!
Nu finns jag på plats i Årsta, Siljansvägen 77. Bra kommunikationer - tunnelbana, pendel, buss och tvärbana. Välkommen! Självklart ebjuder jag fortfarande sessioner online.

Ordet är ditt!
För dig som tycker det är pirrigt att tala inför andra och vill göra något åt det. Ett samtal där vi utforskar vad det är som håller dig tillbaka från att kommunicera avspänt med din publik.

Trots att jag har cancer... som ljudbok
Ladda ner och lyssna till första delen av min bok, gratis förstås.

Iréne på Fråga Doktorn
Om du missade inslaget i våras kan du titta här. Vill du veta mer om hur EFT kan hjälpa just dig? Tveka inte att kontakta mig per mail eller telefon.


Morgonmeditation

EFT Scandinavia bjuder på en enkel och lekfull målbilds-
meditation för dig som vill ha en bra dag.

Ladda ner gratis>>

Nyhetsbrev

Skriv in din mailadress och tryck på enter för att prenumerera på mitt nyhetsbrev.