Iréne Ödmark-Hall
irene@eftscandinavia.se
070 - 35 24 115

"Att så maximalt fyllas med bilder med djupare anknytning kändes mycket positivt. Negativa och jobbiga känslor försvann och gav rum för det positiva - utan att man behövde lista ut vad det var för "fel" med ens barndom."

- Anette Fagerlund, miljöinspektör

"Också den kortaste stund av tystnad är såväl ett sätt att bli närvarande som ett sätt att gå vidare."

- Jon Kabat-Zinn

 

 

Quantum Release

Quantum Release hjälper dig lösa upp de känslomässiga knutar och negativa tankemönster som hindrar dig i livet. Det är en meditativ, subtil och mycket effektiv metod för att uppnå inre lugn och bygger på hjärnans förmåga att skapa inre bilder.

Metoden kan med med fördel användas tillsammans med EFT.

Användningsområden

Precis som EFT är Quantum Release en teknik som fungerar vid stress, depression, oro och ångest. Det hjälper dig undanröja negativa tanke- och beteendemönster, förbättra självförtroendet och få bättre relationer. Quantum Release hjälper dig återfinna både lugn och energi - och skapa det liv du vill leva.

Inga långa berättelser

Den här formen av "terapeutisk meditation" passar dig som av någon anledning inte vill eller kan prata om ditt problem, eller avslöja detaljer du vill hålla för dig själv. Quantum Release fungerar ändå - faktiskt bättre ju mindre man pratar. Ibland blir man så förtjust i sin egen berättelse att man missar det väsentliga...

Kort sagt:

 

Läs mer om Quantum Release här.

Aktuellt

Drömgrupp start 16 sept
Förstå dina drömmar, förstå dig själv. För dig som vill börja utforska vad dina drömmar vill säga dig och låta det förändra din vardag och läka det som behöver läkas i dig.

EFT Nivå 1+2, 28-30 sept
Tre innehållsrika och givande dagar för dig som vill lära dig supermetoden EFT som självhjälp och eventuellt använda ig av EFT i ditt arbete med andra.

Handledning 11 sept
Ingår i utbildningen och forbildningen för AAMET EFT Practitioners. Roligt och utvecklande sätt att byta erfarenheter och få svar på frågor.

Att hitta lugnet i stormens öga - 25 september
EFT-workshop med bokläsning ur Trots att jag har cancer... på bröstcanceföreningen Amazona i Stockholm.

Iréne och EFT Scandinavia nu i Stockholm!
Nu finns jag på plats i Årsta, Siljansvägen 77. Bra kommunikationer - tunnelbana, pendel, buss och tvärbana. Välkommen! Självklart ebjuder jag fortfarande sessioner online.

Ordet är ditt!
För dig som tycker det är pirrigt att tala inför andra och vill göra något åt det. Ett samtal där vi utforskar vad det är som håller dig tillbaka från att kommunicera avspänt med din publik.

Trots att jag har cancer... som ljudbok
Ladda ner och lyssna till första delen av min bok, gratis förstås.

Iréne på Fråga Doktorn
Om du missade inslaget i våras kan du titta här. Vill du veta mer om hur EFT kan hjälpa just dig? Tveka inte att kontakta mig per mail eller telefon.


Morgonmeditation

EFT Scandinavia bjuder på en enkel och lekfull målbilds-
meditation för dig som vill ha en bra dag.

Ladda ner gratis>>

Nyhetsbrev

Skriv in din mailadress och tryck på enter för att prenumerera på mitt nyhetsbrev.