Iréne Ödmark-Hall
irene@eftscandinavia.se
070 - 35 24 115

Utbildning

Vad jag jobbat med

Axplock föreläsningar

Skrivet & publicerat

Om Iréne

Iréne är en kunnig, erfaren och väl grundad ledare för aktiviteter som främjar reflektion, hälsa och avslappning. Jag kan varmt rekommendera Iréne som handledare/coach till enskilda personer som söker vägledning vid t ex stressproblematik. Man är trygg i hennes säkra händer, röst och ledarskap. - John Steinberg, fil dr i pedagogik, författare

 

 

Helhetssyn

Jag som driver EFT Scandinavia - och därmed gör det jag tycker är mest meningsfullt i livet - heter Iréne Ödmark-Hall. I mitt arbete utgår jag från en helhetssyn på människan. Kropp och själ, tankar och känslor hör nära samman och påverkar varandra.

Teori och handfast praktik

Jag kombinerar en bred teoretisk bas med handfast praktik, och presenterar även det svårgripbara på ett självklart och jordnära sätt. Trygghet, värme, kvalitet, lyhördhet, kreativitet och flexibilitet är några av mina ledord.

Jag förundras och fascineras av människans potential och förmåga att växa över sina begränsningar.

Delar med mig av det bästa

I mitt sökande efter lösningar på egna livsdilemman och en djupare mening i tillvaron har jag kommit i kontakt med många verktyg och förhållningssätt. Det är de bästa jag nu delar med mig av för att hjälpa dig i processen att hitta hem till dig själv så att du kan leva ditt liv helt och fullt.

Mångfacetterad och unik

Var och en av oss är både mångfacetterad och unik. Det behövs olika infallsvinklar beroende på situation och personlighet. Tillsammans prövar vi vad som fungerar för dig.

Pedagogik och personlig utveckling

Gymnasielärare sedan 1977, först i språk, sedan i kurserna Inlärning och självkänsla samt Stresshantering för gymnasieungdomar. Steget mellan pedagogik och personlig utveckling är inte långt. Båda handlar om att undanröja det som förhindrar inlärning - antingen det gäller ny kunskap eller ett annorlunda sätt att tänka och vara.

Ord och bild

Jag har alltid älskat ord - samtidigt som jag i min ungdom led av en förlamande talrädsla. Talrädslan har nu försvunnit, nu både föreläser och berättar jag med entusiasm och inlevelse.

Det man inte kan säga med ord kan man säga med bilder. Under utbildningen till symbolpedagog (1999 - 2000) fördjupades kunskaperna om hur man kan arbeta med inre bilder och drömmar via rörelse, musik, bild, poesi samt muntligt och skriftligt berättande.

Inspiration

För mitt eget välbefinnandes skull ägnar jag tid till meditation och dans (The 5 Rhythms, en slags rörelsemeditation som genomsyras av grundprinciperna i mindfulness). Även sång, skrivande och mina barn och barnbarn ger mig mycket glädje.

 

 

Aktuellt

EFT Nivå 1+2, 1-3 mars
Grund- och fortsättningskurs i ett. Tre intensiva dagar med uppföljning online. En kvalitetskurs för dig som vill lära dig EFT för eget bruk, eller för att hjälpa andra.

Handledning
Ingår i utbildningen och forbildningen för AAMET EFT Practitioners. Roligt och utvecklande sätt att byta erfarenheter och få svar på frågor. Nästa tillfälle februari. Datum kommer senare.

Iréne och EFT Scandinavia nu i Stockholm!
Nu finns jag på plats i Årsta, Siljansvägen 77. Bra kommunikationer - tunnelbana, pendel, buss och tvärbana. Välkommen! Självklart ebjuder jag fortfarande sessioner online.

Ordet är ditt!
För dig som tycker det är pirrigt att tala inför andra och vill göra något åt det. Ett samtal där vi utforskar vad det är som håller dig tillbaka från att kommunicera avspänt med din publik.

Trots att jag har cancer... som ljudbok
Ladda ner och lyssna till första delen av min bok, gratis förstås.

Iréne på Fråga Doktorn
Om du missade inslaget i våras kan du titta här. Vill du veta mer om hur EFT kan hjälpa just dig? Tveka inte att kontakta mig per mail eller telefon.


Morgonmeditation

EFT Scandinavia bjuder på en enkel och lekfull målbilds-
meditation för dig som vill ha en bra dag.

Ladda ner gratis>>

Nyhetsbrev

Skriv in din mailadress och tryck på enter för att prenumerera på mitt nyhetsbrev.