Iréne Ödmark-Hall
irene@eftscandinavia.se
070 - 35 24 115

"Så vacker, så stark, så modig! Jag skrattar och gråter om vartannat! TACK! Vilken fantastisk bok! Vilken gåva! Nu ska jag läsa vidare och knacka på mina egna trauman kring att stå bredvid närstående cancersjuka."

- Linda Westlund, Åkersberga

"Så mycket mänsklig värme, humor, klarsynthet och ett så träffsäkert målande språk. Är övertygad om att denna bok också kan hjälpa många i sitt sökande efter hälsa och personlig utveckling. Innan de blir sjuka. Bra, tydliga instruktioner. Lätt att förstå, att följa tankegångarna.

- Gunnel Saric, författare till "Din vän Smärtan"

"Det är min mamma, 97 år, som läser din bok! Hon åt middag hos oss i torsdags och var smått snurrig av förtjusning! Hon har snart läst ut den och behandlar sig själv enligt dina anvisningar. Jag väntar på att få tillbaka min bok...."

- Solweig Nyberg, Umeå

Trots att jag har cancer...

Om att må så bra som möjligt i ett utsatt läge
med hjälp av EFT och mindfulness


Cancer. Det där förskräckliga ordet. C-A-N-C-E-R. Som får det att darra till i själen av ren och skär dödsångest. Det där ordet, det hemska, det där som bara drabbar andra. Aldrig en själv. Tills den dag man känner något hårt i vänstra bröstet, något som inte brukar vara där, och som definitivt inte ska vara där, och inser att nu. Nu drabbar det mig. Nu är det min tur.

Lyssna här>>

Ladda ner som ljudbok>>

Sagt om boken

”Genomtänkt, genomlevd och alltigenom intressant. Så tänker jag efter att ha sträckläst Iréne Ödmark-Halls personliga skildring av sin nedstigning i underjorden, sin färd upp mot ljuset och den metod, EFT (Emotional Freedom Techniques), som hon använde som stöd på vägen. Jag önskar att jag hade haft tillgång till denna bok då jag själv drabbades av cancer. Den hade säkert varit till god hjälp.”
Patricia Tudor Sandahl

”Trots att jag har cancer… är en varm och livsbejakande bok. Den ger utrymme för tankar och funderingar på ett klokt sätt. Den väjer inte för det mörka samtidigt som ljuset, hoppet finns där hela tiden. Om jag själv skulle få cancer är det en tröst att veta att den här boken finns. Jag skulle inte känna mig så utlämnad.”
Eva Flemström, f.d. kurator inom cancervården

Inte bara en berättelse

Boken är en introduktion till EFT och innehåller en utförlig manual till hur EFT kan användas vid just cancer för att bearbeta oro, ångest och stress och stärka kroppens egen självläkande förmåga. Ett flertal fallbeskrivningar och personliga berättelser ger insikt i hur EFT kan bidra till ökad livskvalitet trots sjukdom. Boken innehåller meditationer av olika slag, samt visualiseringar som kan användas i läkande syfte.

För vem?

Trots sin titel riktar sig boken inte bara till de som redan drabbats av cancer. Den är lika aktuell för dem som tillfrisknat, för anhöriga samt för de som arbetar inom cancervården. Även den som drabbats av någon annan allvarlig sjukdom eller motgång i livet kan finna glädje och tröst i boken.

Den är dessutom pedagogiskt och tydligt skriven. Steg för steg guidas du genom EFT-processen. En guldgruva för den som är intresserad av att växa som människa och stärka sitt fysiska och psykiska välbefinnande.

Köp boken

Trots att jag har cancer… finns på bokus.com
10 kr av varje sålt exemplar går till Barncancerfonden.

Aktuellt

EFT Nivå 1+2, 1-3 mars
Grund- och fortsättningskurs i ett. Tre intensiva dagar med uppföljning online. En kvalitetskurs för dig som vill lära dig EFT för eget bruk, eller för att hjälpa andra.

Handledning
Ingår i utbildningen och forbildningen för AAMET EFT Practitioners. Roligt och utvecklande sätt att byta erfarenheter och få svar på frågor. Nästa tillfälle februari. Datum kommer senare.

Iréne och EFT Scandinavia nu i Stockholm!
Nu finns jag på plats i Årsta, Siljansvägen 77. Bra kommunikationer - tunnelbana, pendel, buss och tvärbana. Välkommen! Självklart ebjuder jag fortfarande sessioner online.

Ordet är ditt!
För dig som tycker det är pirrigt att tala inför andra och vill göra något åt det. Ett samtal där vi utforskar vad det är som håller dig tillbaka från att kommunicera avspänt med din publik.

Trots att jag har cancer... som ljudbok
Ladda ner och lyssna till första delen av min bok, gratis förstås.

Iréne på Fråga Doktorn
Om du missade inslaget i våras kan du titta här. Vill du veta mer om hur EFT kan hjälpa just dig? Tveka inte att kontakta mig per mail eller telefon.


Morgonmeditation

EFT Scandinavia bjuder på en enkel och lekfull målbilds-
meditation för dig som vill ha en bra dag.

Ladda ner gratis>>

Nyhetsbrev

Skriv in din mailadress och tryck på enter för att prenumerera på mitt nyhetsbrev.