Iréne Ödmark-Hall
irene@eftscandinavia.se
070 - 35 24 115

"EFT hjälper dig att vända en konflikt till ett konstruktivt samtal."

- Agneta

"During the tapping session... I had the feeling of being in a sort of wonderland. In a beautifully guided journey Iréne gave me the chance to contact parts of me that were lost... she chose words that connected me to my body and my feelings. It was like playing a new game in which I could explore more about myself. Iréne also made me discover the inspiring images that live in my heart. How easy it can be to accept things that I don't understand right now!"

- Luisa Cotardo, konstnär

 

Matrix Reimprinting.

Matrix Reimprinting är en variant av EFT som i vissa delar liknar symboldrama. Matrix Reimprinting är ett sätt att lösa upp gamla känsloknutar ur det förgångna på ett kreativt och lekfullt sätt.

Nya resurser

Där EFT hjälper till att tömma smärtsamma minnen på dess känslomässiga intensitet så att kropp och psyke kan läkas, går Matrix Reimprinting ett steg längre.

När man jobbar med ett traumatiskt minne, speciellt från barndomen, kan man dessutom föra in nya resurser, kraft och trygghet i en situation där dessa inte fanns tillgängliga. Utan att förneka vad som egentligen hände får man tillfälle att skapa ett "nytt minne" av det skedda - vilket i sin tur påverkar vårt sätt att tänka och reagera i nuet.

En dialog med sig själv

Med hjälp av Matrix Reimprinting når du en djupare förståelse av dig själv, och den längtan och de behov som styr dig. Du inleder en dialog med ditt "inre barn" ur ett vuxet perspektiv - men på barnets premisser. När du på detta sätt förenar motstridiga sidor av dig själv, blir resutatet ett djupt lugn och en känsla av helhet.

En väg mot självförverkligande

När du lagt det förflutna bakom dig och kommit i kontakt med dina inre resurser, är det lättare att tackla nya, utmanande situationer. Dina nya inre bilder hjälper dig leva det liv du vill leva.

Andra fördelar

Matrix Reimprinting ger djupgående och bestående resultat, oberoende av problematik. Passar alla - både de som drar sig för traditionell psykoterapi, och för de som jobbat med sig själva länge och vill gå vidare. Matrix Reimprinting kombinerar djupaste allvar med lekfullhet och värme.

Men mitt liv har ju inte varit så traumatiskt...

Vi tänker oftas på trauma som fasansfulla, livsavgörande händelser som skadar oss djupt. Denna typ av trauma bearbetas med fördel via traditionell EFT. Men vi bär alla på mindre trauman. Det är de tillfällen i livet (oftast i barndomen), då vi upplevde något som t ex fick oss att tro att vi inte dög, var tillräckligt smarta eller värda att älskas. På grund av det sätt hjärnan processar upplevelser under de tidigaste levnadsåren stannar de här erfarenheterna kvar djupt i det undermedvetna. Matrix Reimprinting närmar sig dessa "små trauman" på barnets nivå och kan därmed lättare bearbeta dem än tekniker som förlitar sig på funktionerna i vår "vuxna" hjärna.

Läs mer

Upphovsmannen till Matrix Reimprinting är Karl Dawson, som tillsammans med Sasha Allenby skrivit boken Matrix Reimprinting using EFT. Nu finns den nya och uppdaterade Transform Your Beliefs, Transform Your Life att beställa.

 

 

Aktuellt

EFT Nivå 1+2, 1-3 mars
Grund- och fortsättningskurs i ett. Tre intensiva dagar med uppföljning online. En kvalitetskurs för dig som vill lära dig EFT för eget bruk, eller för att hjälpa andra.

Handledning
Ingår i utbildningen och forbildningen för AAMET EFT Practitioners. Roligt och utvecklande sätt att byta erfarenheter och få svar på frågor. Nästa tillfälle februari. Datum kommer senare.

Iréne och EFT Scandinavia nu i Stockholm!
Nu finns jag på plats i Årsta, Siljansvägen 77. Bra kommunikationer - tunnelbana, pendel, buss och tvärbana. Välkommen! Självklart ebjuder jag fortfarande sessioner online.

Ordet är ditt!
För dig som tycker det är pirrigt att tala inför andra och vill göra något åt det. Ett samtal där vi utforskar vad det är som håller dig tillbaka från att kommunicera avspänt med din publik.

Trots att jag har cancer... som ljudbok
Ladda ner och lyssna till första delen av min bok, gratis förstås.

Iréne på Fråga Doktorn
Om du missade inslaget i våras kan du titta här. Vill du veta mer om hur EFT kan hjälpa just dig? Tveka inte att kontakta mig per mail eller telefon.


Morgonmeditation

EFT Scandinavia bjuder på en enkel och lekfull målbilds-
meditation för dig som vill ha en bra dag.

Ladda ner gratis>>

Nyhetsbrev

Skriv in din mailadress och tryck på enter för att prenumerera på mitt nyhetsbrev.