Iréne Ödmark-Hall
irene@eftscandinavia.se
070 - 35 24 115

Lär dig EFT

Lära själv eller gå på kurs?

"EFT takes 5 minutes to learn and a lifetime to master." Nick Ortner

Visserligen kan man lära sig en hel del genom att läsa böcker, artiklar eller se på videos. Men även om EFT är enkelt och okomplicerat är vi människor inte det. Det är först genom egna erfarenheter man verkligen tar in EFT i både kropp och knopp.

Du kan få den erfarenheten genom privata sessioner hos en EFT-terapeut, genom att själv jobba på egna problem, genom att delta i en workshop där EFT är arbetsredskap eller via en utbildning hos EFT Scandinavia.

Fördelarna med att gå kurs hos EFT Scandinavia

Se kalendariet för vad som är på gång just nu.

Professionellt stöd

EFT är oslagbart när det gäller vardagens små (och ibland stora) bekymmer. Man kan göra väldigt mycket på egen hand. Vid djupare problematik rekommenderas dock att du söker professionellt stöd hos en EFT-terapeut som kan hjälpa dig vidare. Man ser inte alltid sina egna blinda fläckar och invanda tankemönster. Vid trauma, sjukdom, beroenden, viktproblem och dålig självkänsla är detta särskilt viktigt.

Ring eller maila för att boka tid.

Min egen väg till EFT

År 2005 kom jag i kontakt med EFT och insåg att det var något av det bästa som hade hänt mig. Så enkelt - och så användbart! Det har hjälpt mig med allt från hundskräck till ryggskott, från djupaste sorg till att våga utveckla mitt företag - och nu sist då jag drabbades av bröstcancer.

Jag började lära mig om EFT på egen hand, och fortsatte därefter min utbildning på distans och senare i England hos EFT Founding Masters Ann Ross, Gwyneth Moss, Sue Beer och Emma Roberts, samt hos Carol Look, Linda Woods, Rangana Chouduri, Steve Wells samt Sasha Allenby och Karl Dawson (Matrix Reimprinting).

 

Aktuellt

EFT Nivå 1+2, 1-3 mars
Grund- och fortsättningskurs i ett. Tre intensiva dagar med uppföljning online. En kvalitetskurs för dig som vill lära dig EFT för eget bruk, eller för att hjälpa andra.

Handledning
Ingår i utbildningen och forbildningen för AAMET EFT Practitioners. Roligt och utvecklande sätt att byta erfarenheter och få svar på frågor. Nästa tillfälle februari. Datum kommer senare.

Iréne och EFT Scandinavia nu i Stockholm!
Nu finns jag på plats i Årsta, Siljansvägen 77. Bra kommunikationer - tunnelbana, pendel, buss och tvärbana. Välkommen! Självklart ebjuder jag fortfarande sessioner online.

Ordet är ditt!
För dig som tycker det är pirrigt att tala inför andra och vill göra något åt det. Ett samtal där vi utforskar vad det är som håller dig tillbaka från att kommunicera avspänt med din publik.

Trots att jag har cancer... som ljudbok
Ladda ner och lyssna till första delen av min bok, gratis förstås.

Iréne på Fråga Doktorn
Om du missade inslaget i våras kan du titta här. Vill du veta mer om hur EFT kan hjälpa just dig? Tveka inte att kontakta mig per mail eller telefon.


Morgonmeditation

EFT Scandinavia bjuder på en enkel och lekfull målbilds-
meditation för dig som vill ha en bra dag.

Ladda ner gratis>>

Nyhetsbrev

Skriv in din mailadress och tryck på enter för att prenumerera på mitt nyhetsbrev.