Iréne Ödmark-Hall
irene@eftscandinavia.se
070 - 35 24 115

 

Deltagarröster om online-kursen:

"Väldigt givande kurs, fast jag först var tveksam till online-kurs i EFT. Men det fungerade bra, mycket kunskap, glädje och öppenhet."

- Ewa Jarl, massage- och zonterapeut

"Att det gått så bra att gå på kurs via internet! Över förväntan. Bra och relevanta övningar. Trevlig och öppen stämning i gruppen."

- Marina Hägglund, socionom och KBT-terapeut

"Värme, engagemang och flexibilitet. Alla fick synas och höras. Jättenöjd."

- Rasa Oro

 

EFT Nivå 1 Plus Online

Under fem torsdagkvällar med start 1 mars lär du dig grunderna i EFT så att du själv kan ta hand om vardagens små (och ibland stora) problem. Det kan handla om oro, stress, smärta och värk, eller jobbiga uppleveler du vill lämna bakom dig. Det kan handla om att hantera starka känslor och återvinna kraft och handlingsförmåga, lugn och livsglädje. EFT är ett verktyg som är användbart i alla livets skeden och situationer. EFT är effektivt och skonsamt. Det finns ett stort antal vetenskapliga studier som visar på effekten av EFT.

Går det att lära sig EFT på nätet?

Självklart - fast det blir förstås lite annorlunda än då man ses på plats. Det finns flera fördelar:

Varierat och engagerande

Kursen är lika varierad och engagerande som helgkurserna, med tid för demonstrationer, frågor och parövningar. Du får tillfälle att jobba med egna problem och frågeställningar, med support av erfaren lärare. Gradvis bygger du upp din färdighet att använda EFT både på dig själv och andra.

Mellan kurstillfällena får du tillfälle att samarbeta med en annan kursdeltagare (olika varje vecka). Det ger tid för diskussion och mer träning. En del av övningarna gör vi i samband med onlineträffarna.

Gedigen träning och djupare förståelse

EFT Nivå 1 Plus riktar sig till dig som vill ha en djupare förståelse av hur EFT fungerar både på ett psykologiskt och biologiskt plan. Du lär dig originalversionen av EFT i kombination med mindfulnessinspirerade justeringar baserade på nya rön inom neurobiologin.

Tid ges till reflektion och utforskande, och ger en mer gedigen träning än vad de vanliga endagsintroduktionerna kan erbjuda. Kursen är öppen för alla, inga förkunskaper krävs.

EFT Nivå 1 Plus är en bra grund för dig som senare vill gå vidare och certifiera dig på Nivå 2 och 3 eller använda EFT som komplement i ditt arbete med människor.

Innehåll

(i enlighet med AAMETs riktlinjer)

 
Praktisk info

När? Torsdagar kl 19-21 med start 1 mars
1/3, 7/3, 15/3, 22/3, 5/4 eller 12/4

Investering: 4 000kr. För företag tillkommer 25% moms. Kursmaterial ingår.

Kombopris: Om du anmäler dig och betalar Nivå 1 och 2 samtidigt får du 700 kr rabatt. OBS: Nivå 2 som är certifierande ges bara som helgkurs, inte digitalt.

Frågor och funderingar: Kontakta mig om du har några funderingar kring kursen och det praktiska så hjälper jag dig hjärna.

 

Anmälan: Du anmäler dig genom att kontakta Iréne på irene@eftscandinavia.se eller 070-35 24 115 samt betala anmälningavgiften 600 kr på Pg 25 77 92-2 eller Swish 12 3362 0465. Totala kursavgiften ska betalas innan kursstart. Anmälan är bindande. Anmälningsavgiften återbetalas inte vid återbud. Skulle kursen av någon anledning inte bli av, får du naturligtvis tillbaka det du betalat.

Välkommen till en kurs som kommer att göra skillnad i ditt liv!

 

 

 

Aktuellt

EFT Nivå 1+2, 1-2 mars
Grund- och fortsättningskurs i ett. Tre intensiva dagar med uppföljning online. En kvalitetskurs för dig som vill lära dig EFT för eget bruk, eller för att hjälpa andra.

Handledning
Ingår i utbildningen och forbildningen för AAMET EFT Practitioners. Roligt och utvecklande sätt att byta erfarenheter och få svar på frågor. Nästa tillfälle 10 december.

Iréne och EFT Scandinavia nu i Stockholm!
Nu finns jag på plats i Årsta, Siljansvägen 77. Bra kommunikationer - tunnelbana, pendel, buss och tvärbana. Välkommen! Självklart ebjuder jag fortfarande sessioner online.

Ordet är ditt!
För dig som tycker det är pirrigt att tala inför andra och vill göra något åt det. Ett samtal där vi utforskar vad det är som håller dig tillbaka från att kommunicera avspänt med din publik.

Trots att jag har cancer... som ljudbok
Ladda ner och lyssna till första delen av min bok, gratis förstås.

Iréne på Fråga Doktorn
Om du missade inslaget i våras kan du titta här. Vill du veta mer om hur EFT kan hjälpa just dig? Tveka inte att kontakta mig per mail eller telefon.


Morgonmeditation

EFT Scandinavia bjuder på en enkel och lekfull målbilds-
meditation för dig som vill ha en bra dag.

Ladda ner gratis>>

Nyhetsbrev

Skriv in din mailadress och tryck på enter för att prenumerera på mitt nyhetsbrev.