Iréne Ödmark-Hall
irene@eftscandinavia.se
070 - 35 24 115

 

Så här säger några som gått Nivå 1:

"Oerhört nöjd med dig som kursledare: varmt, engagerande och empatiskt, det kändes tryggt."

"Det viktigaste jag insett är att det på mindre än en timme går att ändra inställning till ett inrotat negativt beteende och samtidigt påbörja en konkret förändring mot önskat mål."

"Väldigt professionellt. Pedagogiskt och tydligt. Ödmjukt och empatiskt."

"Har helt slutat äta choklad efter övningen vi gjorde. Mina arbetskamrater fattar inte hur det gick till!"

"Tack också för att vi körde EFT på motstånd... skillnaden har varit dramatisk. Kursen har varit toppen. Tack för din entusiasm och energi!"

"Vill berätta att jag märker att jag förändras och har det mycket bättre på många vis, tack vare EFT. Det mest slående efter kursen är nog att jag nu ofta tänker: 'Jag ska ha ett bra liv!'"

- Marie-Louise, yogalärare

EFT Nivå 1 Plus

Under den här helgen lär du dig grunderna i EFT så att du själv kan ta hand om vardagens små (och ibland stora) problem. Det kan handla om oro, stress, smärta och värk, eller jobbiga uppleveler du vill lämna bakom dig. Det kan handla om att hantera starka känslor och återvinna kraft och handlingsförmåga, lugn och livsglädje. EFT är ett verktyg som är användbart i alla livets skeden och situationer. EFT är effektivt och skonsamt. Det finns ett stort antal vetenskapliga studier som visar på effekten av EFT.

Varierat och engagerande

Kursen är varierad och engagerande, med tid för demonstrationer, frågor och parövningar. Du får tillfälle att jobba med egna problem och frågeställningar i en trygg och generös miljö, under en erfaren lärares ledning. Gradvis bygger du upp din färdighet att använda EFT - i första hand som självhjälpsverktyg, men du kan även hjälpa andra i din närhet när så är lämpligt.

Gedigen träning och djupare förståelse

EFT Nivå 1 Plus riktar sig till dig som vill ha en djupare förståelse av hur EFT fungerar både på ett psykologiskt och biologiskt plan. Du lär dig originalversionen av EFT i kombination med mindfulnessinspirerade justeringar baserade på nya rön inom neurobiologin.

Tid ges till reflektion och utforskande, och ger en mer gedigen träning än vad de vanliga endagsintroduktionerna kan erbjuda. Kursen är öppen för alla, inga förkunskaper krävs.

Vad säger tidigare kursdeltagare?
 

EFT Nivå 1 Plus är en bra grund för dig som senare vill gå vidare och certifiera/ackreditera dig på Nivå 2 och 3 eller använda EFT som komplement i ditt arbete med människor.

 
Innehåll

(i enlighet med AAMETs riktlinjer)

 
Praktisk info Stockholm 10-11 mars

När? Lö 9.30 - 17.30, sö 9.30 - 16.30

Var? Siljansvägen 77, Årsta

Investering: 4 000kr (privatperson). För företag tillkommer 25% moms. Går du bara dag ett (23 september) kostar det 2 100 kr.

Kombopris: 700 kr rabatt om du anmäler dig och betalar för Nivå 1 Plus och Nivå 2 samtidigt.

Mat och annat praktiskt: Te/kaffe samt kursmaterial ingår i priset. Lunch finns att köpa på plats eller i närliggande restauranger. Eller så tar du med och värmer.

 

Anmälan

Du anmäler dig genom att kontakta Iréne på irene@eftscandinavia.se eller 070-35 24 115 samt betala anmälningavgiften 600 kr på Pg 25 77 92-2 eller Swish 12 3362 0465. Sista anmälningsdag 9 mars. Totala kursavgiften ska betalas innan kursstart. Anmälan är bindande. Anmälningsavgiften återbetalas inte vid återbud. Skulle kursen av någon anledning inte bli av, får du naturligtvis tillbaka det du betalat.

Välkommen till en helg som kommer att göra skillnad i ditt liv!

 

 

 

Aktuellt

Handledning 19 juni
Ingår i utbildningen och forbildningen för AAMET EFT Practitioners. Roligt och utvecklande sätt att byta erfarenheter och få svar på frågor.

Iréne och EFT Scandinavia nu i Stockholm!
Nu finns jag på plats i Årsta, Siljansvägen 77. Bra kommunikationer - tunnelbana, pendel, buss och tvärbana. Välkommen! Självklart ebjuder jag fortfarande sessioner online.

Ordet är ditt!
För dig som tycker det är pirrigt att tala inför andra och vill göra något åt det. Ett samtal där vi utforskar vad det är som håller dig tillbaka från att kommunicera avspänt med din publik.

Trots att jag har cancer... som ljudbok
Ladda ner och lyssna till första delen av min bok, gratis förstås.

Iréne på Fråga Doktorn
Om du missade inslaget i våras kan du titta här. Vill du veta mer om hur EFT kan hjälpa just dig? Tveka inte att kontakta mig per mail eller telefon.


Morgonmeditation

EFT Scandinavia bjuder på en enkel och lekfull målbilds-
meditation för dig som vill ha en bra dag.

Ladda ner gratis>>

Nyhetsbrev

Skriv in din mailadress och tryck på enter för att prenumerera på mitt nyhetsbrev.