Iréne Ödmark-Hall
irene@eftscandinavia.se
070 - 35 24 115

 

Så här säger några som gått Nivå 1:

"Oerhört nöjd med dig som kursledare: varmt, engagerande och empatiskt, det kändes tryggt."

"Det viktigaste jag insett är att det på mindre än en timme går att ändra inställning till ett inrotat negativt beteende och samtidigt påbörja en konkret förändring mot önskat mål."

"Väldigt professionellt. Pedagogiskt och tydligt. Ödmjukt och empatiskt."

"Har helt slutat äta choklad efter övningen vi gjorde. Mina arbetskamrater fattar inte hur det gick till!"

"Tack också för att vi körde EFT på motstånd... skillnaden har varit dramatisk. Kursen har varit toppen. Tack för din entusiasm och energi!"

"Vill berätta att jag märker att jag förändras och har det mycket bättre på många vis, tack vare EFT. Det mest slående efter kursen är nog att jag nu ofta tänker: 'Jag ska ha ett bra liv!'"

- Marie-Louise, yogalärare

EFT Nivå 1

I den här kursen lär du dig grunderna i EFT så att du själv kan ta hand om vardagens små (och ibland stora) problem. Det kan handla om oro, stress, smärta och värk, eller jobbiga uppleveler du vill lämna bakom dig. Det kan handla om att hantera starka känslor och återvinna kraft och handlingsförmåga, lugn och livsglädje. EFT är ett verktyg som är användbart i alla livets skeden och situationer. EFT är effektivt och skonsamt. Det finns ett stort antal vetenskapliga studier som visar på effekten av EFT.

 
 
Innehåll

(i enlighet med AAMETs riktlinjer)

 
 
Aktuellt

EFT Nivå 1+2, 1-2 mars
Grund- och fortsättningskurs i ett. Tre intensiva dagar med uppföljning online. En kvalitetskurs för dig som vill lära dig EFT för eget bruk, eller för att hjälpa andra.

Handledning
Ingår i utbildningen och forbildningen för AAMET EFT Practitioners. Roligt och utvecklande sätt att byta erfarenheter och få svar på frågor. Nästa tillfälle 10 december.

Iréne och EFT Scandinavia nu i Stockholm!
Nu finns jag på plats i Årsta, Siljansvägen 77. Bra kommunikationer - tunnelbana, pendel, buss och tvärbana. Välkommen! Självklart ebjuder jag fortfarande sessioner online.

Ordet är ditt!
För dig som tycker det är pirrigt att tala inför andra och vill göra något åt det. Ett samtal där vi utforskar vad det är som håller dig tillbaka från att kommunicera avspänt med din publik.

Trots att jag har cancer... som ljudbok
Ladda ner och lyssna till första delen av min bok, gratis förstås.

Iréne på Fråga Doktorn
Om du missade inslaget i våras kan du titta här. Vill du veta mer om hur EFT kan hjälpa just dig? Tveka inte att kontakta mig per mail eller telefon.


Morgonmeditation

EFT Scandinavia bjuder på en enkel och lekfull målbilds-
meditation för dig som vill ha en bra dag.

Ladda ner gratis>>

Nyhetsbrev

Skriv in din mailadress och tryck på enter för att prenumerera på mitt nyhetsbrev.