Iréne Ödmark-Hall
irene@eftscandinavia.se
070 - 35 24 115

 

 

"Umder min karriär har jag gått många kurser, men sällan upplevt att de överstigit mina föräntningar.
Iréne Ödmark-Halls EFT-utbildning är en av de sällsynta kurser som överraskar positivt och som erbjuder mer än det man räknat med. På ett behagligt, varierat men samtidigt innehållsrikt sätt lyckas hon ge många konkreta, användbara och spännande verktyg."

- Marina Hägglund, socionom och KBT-terapeut

"Tack för givande och intressanta kursdagar. Det var en bra mix teori/praktik och öppet för frågor & delning. Jag fick med mig mer glädje, energi och uthållighet. Knackade bland annat då på att "det är ingen idé, det går inte". Så nu är det mera "det ska gå", leta efter nycklarna själv istället för att vänta att någon annan ska ge dem till mig."

- Eva Lindman, rosenterapeut

Tack för senast! Det tog ett tag att smälta den intensiva och fullmatade kurshelgen. Den var verkligen givande på många plan!!

- Kalle Nykvist, massageterapeut

 

 

 

 

 

EFT Nivå 2: Practitioner-kurs

EFT Nivå 2 bygger vidare på de basfärdigheter du fått i EFT Nivå 1 Plus, så att du kan använda EFT med större precision och skicklighet. Du får träna så att du kan använda EFT på ett tryggt och säkert sätt vare sig du jobbar med egna problem eller hjälper andra. EFT Nivå 2 förbereder dig också så att du kan gå vidare och bli certifierad/ackrediterad AAAMET EFT Practitioner.

EFT är ett utmärkt verktyg för dig som jobbar med människor. Coacher, sjukvårdspersonal, präster, lärare, samtals- och kroppsterapeuter, personliga tränare, instruktörer... alla kan ha användning för EFT i sitt arbete.

Varierat, engagerande och tryggt

Kursen är varierad och engagerande. Teoretiska genomgångar växlar med demonstrationer och övningar i gupper om 2 eller 3. Du får träna din förmåga att lyssna och observera. Det finns också tid för frågor, reflektion och erfarenhetsutbyte. Du får tillfälle att jobba med egna problem och frågeställningar samt att hjälpa andra, i en trygg och generös miljö under en erfaren lärares ledning.

 
Innehåll

(i enlighet med AAMETs riktlinjer)

 

 
Praktisk info Stockholm 28-29 april

När? Lö 9.30 - 17.30, sö 9.30 - 17.00

Var? Siljansvägen 77, Årsta

Investering: 4 200kr. För företag tillkommer 25% moms.

Repetera: Om du redan gått Nivå 2 hos EFT Scandinavia och vill fräscha upp dina kunskaper betalar du bara 25 % av kursavgiften.

Mat och annat praktiskt: Te/kaffe samt kursmaterial ingår i priset. Lunch finns att köpa på plats eller i närliggande restauranger. Eller så tar du med och värmer.

 

Anmälan

Du anmäler dig genom att kontakta Iréne på irene@eftscandinavia.se eller 070-35 24 115 samt betala anmälningavgiften 600 kr på Pg 25 77 92-2 eller Swish 12 3362 0465. Totala kursavgiften ska betalas innan kursstart. Anmälan är bindande. Anmälningsavgiften återbetalas inte vid återbud. Skulle kursen av någon anledning inte bli av, får du naturligtvis tillbaka det du betalat.

Välkommen till en helg som kommer att göra skillnad i ditt liv!

 

 

Förkunskaper: Det krävs baskunskaper i EFT motsvarande Nivå 1. Du ska ha gått EFT Nivå 1 (Level 1) hos erkänd EFT-utbildare eller genom egen terapi/coachning för en certifierad EFT Practitioner.

Certifiering och ackreditering: Efter genomgången kurs bedriver du hemstudier, gör ett online-test, ger provsessioner samt redovisar dina kunskaper och insikter både muntligt och skriftligt via fallbeskrivningar. Dessutom 6 timmar handledning enskilt och i grupp. I och med att utbildningen ges av en AAMET International EFT Master Trainer blir du automatiskt ackrediterad hos som AAMET EFT Practitioner när du uppfyllt kraven. OBS: kostnad för onlineprov och handledning tillkommer.

-

 

 

 

 

 

 

Aktuellt

Handledning 19 juni
Ingår i utbildningen och forbildningen för AAMET EFT Practitioners. Roligt och utvecklande sätt att byta erfarenheter och få svar på frågor.

Iréne och EFT Scandinavia nu i Stockholm!
Nu finns jag på plats i Årsta, Siljansvägen 77. Bra kommunikationer - tunnelbana, pendel, buss och tvärbana. Välkommen! Självklart ebjuder jag fortfarande sessioner online.

Ordet är ditt!
För dig som tycker det är pirrigt att tala inför andra och vill göra något åt det. Ett samtal där vi utforskar vad det är som håller dig tillbaka från att kommunicera avspänt med din publik.

Trots att jag har cancer... som ljudbok
Ladda ner och lyssna till första delen av min bok, gratis förstås.

Iréne på Fråga Doktorn
Om du missade inslaget i våras kan du titta här. Vill du veta mer om hur EFT kan hjälpa just dig? Tveka inte att kontakta mig per mail eller telefon.


Morgonmeditation

EFT Scandinavia bjuder på en enkel och lekfull målbilds-
meditation för dig som vill ha en bra dag.

Ladda ner gratis>>

Nyhetsbrev

Skriv in din mailadress och tryck på enter för att prenumerera på mitt nyhetsbrev.