Iréne Ödmark-Hall
irene@eftscandinavia.se
070 - 35 24 115

 

 

"Umder min karriär har jag gått många kurser, men sällan upplevt att de överstigit mina föräntningar.
Iréne Ödmark-Halls EFT-utbildning är en av de sällsynta kurser som överraskar positivt och som erbjuder mer än det man räknat med. På ett behagligt, varierat men samtidigt innehållsrikt sätt lyckas hon ge många konkreta, användbara och spännande verktyg."

- Marina Hägglund, socionom och KBT-terapeut

"Tack för givande och intressanta kursdagar. Det var en bra mix teori/praktik och öppet för frågor & delning. Jag fick med mig mer glädje, energi och uthållighet. Knackade bland annat då på att "det är ingen idé, det går inte". Så nu är det mera "det ska gå", leta efter nycklarna själv istället för att vänta att någon annan ska ge dem till mig."

- Eva Lindman, rosenterapeut

Tack för senast! Det tog ett tag att smälta den intensiva och fullmatade kurshelgen. Den var verkligen givande på många plan!!

- Kalle Nykvist, massageterapeut

 

 

 

 

 

EFT Nivå 2: Practitioner-kurs

EFT Nivå 2 bygger vidare på de basfärdigheter du fått i EFT Nivå 1, så att du kan använda EFT med större precision och skicklighet. Du får träna så att du kan använda EFT på ett tryggt och säkert sätt vare sig du jobbar med egna problem eller hjälper andra. EFT Nivå 2 förbereder dig också så att du kan gå vidare och bli certifierad/ackrediterad AAAMET EFT Practitioner.

 

Innehåll

(i enlighet med AAMETs riktlinjer)

 

 
 

 

 

 

 

 

 

Aktuellt

EFT Nivå 1+2, 1-2 mars
Grund- och fortsättningskurs i ett. Tre intensiva dagar med uppföljning online. En kvalitetskurs för dig som vill lära dig EFT för eget bruk, eller för att hjälpa andra.

Handledning
Ingår i utbildningen och forbildningen för AAMET EFT Practitioners. Roligt och utvecklande sätt att byta erfarenheter och få svar på frågor. Nästa tillfälle 10 december.

Iréne och EFT Scandinavia nu i Stockholm!
Nu finns jag på plats i Årsta, Siljansvägen 77. Bra kommunikationer - tunnelbana, pendel, buss och tvärbana. Välkommen! Självklart ebjuder jag fortfarande sessioner online.

Ordet är ditt!
För dig som tycker det är pirrigt att tala inför andra och vill göra något åt det. Ett samtal där vi utforskar vad det är som håller dig tillbaka från att kommunicera avspänt med din publik.

Trots att jag har cancer... som ljudbok
Ladda ner och lyssna till första delen av min bok, gratis förstås.

Iréne på Fråga Doktorn
Om du missade inslaget i våras kan du titta här. Vill du veta mer om hur EFT kan hjälpa just dig? Tveka inte att kontakta mig per mail eller telefon.


Morgonmeditation

EFT Scandinavia bjuder på en enkel och lekfull målbilds-
meditation för dig som vill ha en bra dag.

Ladda ner gratis>>

Nyhetsbrev

Skriv in din mailadress och tryck på enter för att prenumerera på mitt nyhetsbrev.