Iréne Ödmark-Hall
irene@eftscandinavia.se
070 - 35 24 115

Kurser & workshops

Här hittar du en sammanställning av de olika kurser som EFT Scandinavia kan erbjuda. De som är aktuella just nu finns under fliken kalendarium.

I en kurs/workshop är det i första hand innehållet som kommer i fokus, och EFT används som ett verktyg bland många. Om du vill lära dig EFT från grunden rekommenderas vår certifierande EFT-utbildning i tre steg. Den leder till ackreditering i AAMET International, och är självklart godkänd av Svenska EFT Förbundet. EFT Nivå 1 Plus finns ändå med på denna sida, eftersom den också är en utmärkt kurs i stresshantering och personlig utveckling.

EFT Nivå 1 Plus
För dig som vill lära dig grunderna i EFT så att du själv kan öka ditt välbefinnande och ta hand om vardagens små (och ibland stora) bekymmer. Två heldagar som ger chans till många träningstillfällen och djupare insikter. Läs mer>>

EFT Nivå 1 Plus Online
Samma innehåll som helgkursen, men upplagt på 5 tillfällen. Enkelt och bekvämt. Läs mer >>

Healing Circle - EFT i grupp
En väg till emotionell balans och hälsa.  Med utgångspunkt i det vi upplever som "problem" tittar vi närmare på våra känslor och använder EFT för att bli vän med dem - och sedan släppa taget om det vi inte behöver. Speciellt för dig som lider av stress, smärta eller oro/ångest. Läs mer>>

Svåra samtal - eller?
Med hjälp av EFT förbereder du dig mentalt och känslomässigt, så att du inte behöver gruva dig eller undvika  ”svåra samtal" utan i stället skapa förutsättningar för en konstruktiv dialog. 2 halvdagar, eller e-kurs. Läs mer>>

Ta plats och gör dig hörd!
För dig som blir stressad av att tala inför andra. Handfasta tips och knep för att kunna kommunicera avspänt och effektivt med sina åhörare – framför allt tar vi itu med rampfebern.  Arbetsredskap EFT.
Läs mer>>

Heartfulness
Medveten närvaro med fokus på empati och hjärtekänslor - när du vill hitta tillbaka till lugnet och glädjen inombords. Läs mer>>

Använd dina drömmar
En kurs för dig som vill förstå och tolka dina drömmar på ett kreativt och lyhört sätt tillsammans med andra. Med hjälp av samtal, bildarbete och EFT tar vi fasta på vad drömmen vill säga, dess inre konflikter och de möjligheter till utveckling som den också erbjuder. Läs mer>>

 

Aktuellt

EFT Nivå 1+2, 1-3 mars
Grund- och fortsättningskurs i ett. Tre intensiva dagar med uppföljning online. En kvalitetskurs för dig som vill lära dig EFT för eget bruk, eller för att hjälpa andra.

Handledning
Ingår i utbildningen och forbildningen för AAMET EFT Practitioners. Roligt och utvecklande sätt att byta erfarenheter och få svar på frågor. Nästa tillfälle februari. Datum kommer senare.

Iréne och EFT Scandinavia nu i Stockholm!
Nu finns jag på plats i Årsta, Siljansvägen 77. Bra kommunikationer - tunnelbana, pendel, buss och tvärbana. Välkommen! Självklart ebjuder jag fortfarande sessioner online.

Ordet är ditt!
För dig som tycker det är pirrigt att tala inför andra och vill göra något åt det. Ett samtal där vi utforskar vad det är som håller dig tillbaka från att kommunicera avspänt med din publik.

Trots att jag har cancer... som ljudbok
Ladda ner och lyssna till första delen av min bok, gratis förstås.

Iréne på Fråga Doktorn
Om du missade inslaget i våras kan du titta här. Vill du veta mer om hur EFT kan hjälpa just dig? Tveka inte att kontakta mig per mail eller telefon.


Morgonmeditation

EFT Scandinavia bjuder på en enkel och lekfull målbilds-
meditation för dig som vill ha en bra dag.

Ladda ner gratis>>

Nyhetsbrev

Skriv in din mailadress och tryck på enter för att prenumerera på mitt nyhetsbrev.