Iréne Ödmark-Hall
irene@eftscandinavia.se
070 - 35 24 115

Kalendarium

Handledning för EFT practitioners 10 december

Att få dela erfarenheter, ställa frågor och fylla på med EFT-pepp är guld värt. Dessutom ingår handledning i AAMETs riktlinjer inför certifiering, och för att sedan få behålla ackrediteringen krävs 6 handledningstimmar per år. Måndag 10/12 kl 19-20.30. Frågor och anmälan direkt till irene@eftscandinavia.se

 
EFT Nivå 1+2, 1- 3 mars OBS Nytt datum

Nu får du tillfälle att lära dig EFT på 3 innehållsrika och givande dagar. Kursen innehåller också 3 uppföljningsgånger online, allt för att du ska få tillfälle att tillgodogöra dig kursinnehållet på bästa sätt. Läs mer>>

 

 

Vad säger tidigare deltagare om Irénes EFT-kurser?
 

EFT - för vem och till vad?

 

 

 

 

 

 

Aktuellt

EFT Nivå 1+2, 1-3 mars
Grund- och fortsättningskurs i ett. Tre intensiva dagar med uppföljning online. En kvalitetskurs för dig som vill lära dig EFT för eget bruk, eller för att hjälpa andra.

Handledning
Ingår i utbildningen och forbildningen för AAMET EFT Practitioners. Roligt och utvecklande sätt att byta erfarenheter och få svar på frågor. Nästa tillfälle februari. Datum kommer senare.

Iréne och EFT Scandinavia nu i Stockholm!
Nu finns jag på plats i Årsta, Siljansvägen 77. Bra kommunikationer - tunnelbana, pendel, buss och tvärbana. Välkommen! Självklart ebjuder jag fortfarande sessioner online.

Ordet är ditt!
För dig som tycker det är pirrigt att tala inför andra och vill göra något åt det. Ett samtal där vi utforskar vad det är som håller dig tillbaka från att kommunicera avspänt med din publik.

Trots att jag har cancer... som ljudbok
Ladda ner och lyssna till första delen av min bok, gratis förstås.

Iréne på Fråga Doktorn
Om du missade inslaget i våras kan du titta här. Vill du veta mer om hur EFT kan hjälpa just dig? Tveka inte att kontakta mig per mail eller telefon.


Morgonmeditation

EFT Scandinavia bjuder på en enkel och lekfull målbilds-
meditation för dig som vill ha en bra dag.

Ladda ner gratis>>

Nyhetsbrev

Skriv in din mailadress och tryck på enter för att prenumerera på mitt nyhetsbrev.