Iréne Ödmark-Hall
irene@eftscandinavia.se
070 - 35 24 115

"Jag är nästan aldrig arg längre, och mycket mindre irriterad på omvärlden. Känner mig kärleksfull och accpeterande. Jag har sällan ont i axlar och nacke nu, och huvudvärk förekommer inte. Och så blev jag av med mina allergier. Jippi!"

 

 

För vem och till vad?

EFT fungerar på allt som har en känslomässig grund. Det kan handla om jobbiga tankar och minnen, låsta beteendemönster, obehagliga känslor, smärta eller stress.

För dig som
Användningsområden

EFT används med framgång vid:

De områden där jag kan hjälpa dig bäst är vid stress, traumatiska minnen, sömnproblem, vid flygrädsla och talängslan

 
Aktuellt

Drömgrupp start 16 sept
Förstå dina drömmar, förstå dig själv. För dig som vill börja utforska vad dina drömmar vill säga dig och låta det förändra din vardag och läka det som behöver läkas i dig.

EFT Nivå 1+2, 28-30 sept
Tre innehållsrika och givande dagar för dig som vill lära dig supermetoden EFT som självhjälp och eventuellt använda ig av EFT i ditt arbete med andra.

Handledning 11 sept
Ingår i utbildningen och forbildningen för AAMET EFT Practitioners. Roligt och utvecklande sätt att byta erfarenheter och få svar på frågor. Höstens datum ännu ej klara.

Iréne och EFT Scandinavia nu i Stockholm!
Nu finns jag på plats i Årsta, Siljansvägen 77. Bra kommunikationer - tunnelbana, pendel, buss och tvärbana. Välkommen! Självklart ebjuder jag fortfarande sessioner online.

Ordet är ditt!
För dig som tycker det är pirrigt att tala inför andra och vill göra något åt det. Ett samtal där vi utforskar vad det är som håller dig tillbaka från att kommunicera avspänt med din publik.

Trots att jag har cancer... som ljudbok
Ladda ner och lyssna till första delen av min bok, gratis förstås.

Iréne på Fråga Doktorn
Om du missade inslaget i våras kan du titta här. Vill du veta mer om hur EFT kan hjälpa just dig? Tveka inte att kontakta mig per mail eller telefon.


Morgonmeditation

EFT Scandinavia bjuder på en enkel och lekfull målbilds-
meditation för dig som vill ha en bra dag.

Ladda ner gratis>>

Nyhetsbrev

Skriv in din mailadress och tryck på enter för att prenumerera på mitt nyhetsbrev.