Iréne Ödmark-Hall
irene@eftscandinavia.se
070 - 35 24 115

Heartfulness

I många asiatiska språk är ordet för ”medvetande” (mind) och ordet för ”hjärta” ett och detsamma. I kursen Heartfulness kombinerar vi urgamla österländska traditioner med modern lyckoforskning. Vi tränar medveten närvaro med speciellt fokus på empati, tacksamhet och glädje – känslor som öppnar upp för hälsa, kreativitet och inre lugn. Genom enkla övningar utvecklar vi vår förmåga att vara här och nu på ett kärleksfullt acceptande sätt.

Medveten närvaro med fokus på empati och glädje

Att medvetet lägga fokus på glädje och lycka betyder inte att man för den skull lägger locket på jobbiga känslor och tankar. Ett okritiskt positivt tänkande kan i förlängningen leda till ohälsa och stress. Heartfulness hjälper oss se oss själva och våra svårigheter med empati och läkande distans, och gör att vi kan välja glädje utifrån ett genuint livsbejakande perspektiv. Heartfulness stärker självkänslan och hjälper oss skapa goda relationer till våra medmänniskor – och oss själva.

Ur kursinnehållet:
Hitta din egen väg

Enkla hemuppgifter mellan gångerna för att du ska kunna hitta din egen väg till ett lugnare, friskare och mer kärleksfullt liv.

Kursen inspireras bland annat av principerna i Zen Coaching, mindfulness och positiv psykologi, av Compassion Therapy samt av Cecilia Åkesdotter: Heartfulness, Karen Armstrong: 12 steg till ett liv i medkänsla

 

 

 

Aktuellt

EFT Nivå 1+2, 1-2 mars
Grund- och fortsättningskurs i ett. Tre intensiva dagar med uppföljning online. En kvalitetskurs för dig som vill lära dig EFT för eget bruk, eller för att hjälpa andra.

Handledning
Ingår i utbildningen och forbildningen för AAMET EFT Practitioners. Roligt och utvecklande sätt att byta erfarenheter och få svar på frågor. Nästa tillfälle 10 december.

Iréne och EFT Scandinavia nu i Stockholm!
Nu finns jag på plats i Årsta, Siljansvägen 77. Bra kommunikationer - tunnelbana, pendel, buss och tvärbana. Välkommen! Självklart ebjuder jag fortfarande sessioner online.

Ordet är ditt!
För dig som tycker det är pirrigt att tala inför andra och vill göra något åt det. Ett samtal där vi utforskar vad det är som håller dig tillbaka från att kommunicera avspänt med din publik.

Trots att jag har cancer... som ljudbok
Ladda ner och lyssna till första delen av min bok, gratis förstås.

Iréne på Fråga Doktorn
Om du missade inslaget i våras kan du titta här. Vill du veta mer om hur EFT kan hjälpa just dig? Tveka inte att kontakta mig per mail eller telefon.


Morgonmeditation

EFT Scandinavia bjuder på en enkel och lekfull målbilds-
meditation för dig som vill ha en bra dag.

Ladda ner gratis>>

Nyhetsbrev

Skriv in din mailadress och tryck på enter för att prenumerera på mitt nyhetsbrev.