Iréne Ödmark-Hall
irene@eftscandinavia.se
070 - 35 24 115

”Man kommer närmare sig själv - och andra. Man behöver inte blotta allt, man delar det man vill. Och tryggt att det finns en struktur.”

- Maria P.

"Med EFT kommer man in på det väsentliga på en gång."

- Anette Fagerlund, milhjöinspektör”Jag trodde aldrig att jag skulle våga vara i centrum så där, ta upp andras tid med mina problem, men när man väl satte igång försvann de tankarna helt och hållet. Det var inget konstigt alls. Och efteråt kände jag mig liksom befriad och fylld med kraft.”

- Petra Q.

 

 

 

Healing Circle - EFT i grupp - Umeå

Att göra EFT är alltid en väg till emotionell balans och hälsa. Att göra EFT i grupp är läkande och förstärker effekten på många sätt. Vi stöttar och inspirerar varandra. Med utgångspunkt i det vi upplever som "problem" tittar vi närmare på våra känslor och tankar, och använder EFT för att bli vän med dem - eller om så behövs, släppa dem. EFT är ett varsamt och effektivt sätt att hitta åter till glädjen och lugnet inombords.

Trygg och generös miljö

Vi inleder varje kväll med en kortare EFT-meditation, och stor vikt läggs vid att skapa en tillåtande miljö där du kan känna dig trygg. Du behöver inte dela med dig av mer än det du känner är ok.

Du som provat på knackning i grupp vet att det är väldigt givande. Ibland får man ut lika mycket - eller mer - av att knacka med när någon annan får hjälp med sitt problem, som när man själv står i fokus.

För vem - och till vad?

Healing Circle är öppen för alla som med ödmjukhet och nyfikenhet vill hitta ett nytt sätt att vara med sig själva. Det kan handla om stress, smärta, oro/ångest, begrände tankemönster och onödiga rädslor, minnen man vill lägga bakom sig... Eller något helt annat. Max 8 deltagare.

Det mesta och det bästa

Healing Circle är för dig som vill få ut det mesta av EFT utan att behöva lära dig tekniken själv. Men trots att tyngdpunkten här inte ligger på EFT som metod, kommer du att lära dig hur du med EFT enkelt kan påverka ditt mående i vardagen.

 

Praktisk info

När?
5 torsdagar kl 18.30-20.45, med start 26 februari.

Var?
Leia Företagshotell, Storgatan 43, 1 tr, Umeå

Investering:
Introduktionspris 1 300 kr. Anmäl dig med en kompis så får ni bägge 150 kr rabatt. Avgiften ska vara erlagd innan första träffen.

Anmälan och frågor:
Du anmäler dig genom att kontakta Iréne på 070 35 24 115 eller irene@eftscandinavia.se. Om du mailar - kom ihåg att ange ditt telefonnummer.

 

 

 
Aktuellt

EFT Nivå 1+2, 1-2 mars
Grund- och fortsättningskurs i ett. Tre intensiva dagar med uppföljning online. En kvalitetskurs för dig som vill lära dig EFT för eget bruk, eller för att hjälpa andra.

Handledning
Ingår i utbildningen och forbildningen för AAMET EFT Practitioners. Roligt och utvecklande sätt att byta erfarenheter och få svar på frågor. Nästa tillfälle 10 december.

Iréne och EFT Scandinavia nu i Stockholm!
Nu finns jag på plats i Årsta, Siljansvägen 77. Bra kommunikationer - tunnelbana, pendel, buss och tvärbana. Välkommen! Självklart ebjuder jag fortfarande sessioner online.

Ordet är ditt!
För dig som tycker det är pirrigt att tala inför andra och vill göra något åt det. Ett samtal där vi utforskar vad det är som håller dig tillbaka från att kommunicera avspänt med din publik.

Trots att jag har cancer... som ljudbok
Ladda ner och lyssna till första delen av min bok, gratis förstås.

Iréne på Fråga Doktorn
Om du missade inslaget i våras kan du titta här. Vill du veta mer om hur EFT kan hjälpa just dig? Tveka inte att kontakta mig per mail eller telefon.


Morgonmeditation

EFT Scandinavia bjuder på en enkel och lekfull målbilds-
meditation för dig som vill ha en bra dag.

Ladda ner gratis>>

Nyhetsbrev

Skriv in din mailadress och tryck på enter för att prenumerera på mitt nyhetsbrev.