Iréne Ödmark-Hall
irene@eftscandinavia.se
070 - 35 24 115

 

 

 

 

Wow, jag klarade det!

Sedan jag fått barn har jag blivit allt mer flygrädd. För några år sedan skulle jag och barnen flyga till Seattle i 3 långa etapper, en av dem fasansfulla 9 timmar!

Skeptisk

Avresedatum närmade sig och jag var till sist helt panikslagen. Men resan kunde inte avbokas – inte heller ville jag äta lugnande tabletter. Jag var skeptisk till att Iréne skulle kunna hjälpa mig med de känslor av klaustrofobi som skapade sådan ångest hos mig.

EFT på planet utan att någon märker

Då vi träffades jobbade vi först med några avslappnings- och andningsövningar. Sedan visade hon mig hur EFT fungerar, och hur jag t.o.m. skulle kunna använda mig av EFT på planet utan att någon märkte det. Mådde bättre efter det här, men litade ändå inte på att det skulle ha någon effekt.

Ingen panik underhela resan

Avresedagen mådde jag lite illa av nervositet. Jag gjorde mina EFT-övningar och lyckades t.o.m äta frukost!

Tre flighter senare stod jag på Sea Tac Airport och tänkte: “Wow! Jag klarade det!” Det var en fantastisk känsla. Ingen panik under hela resan. Det märkliga var att jag kände mig lugn och avspänd i flera veckor efteråt. Jag var lite nervös inför hemresan, men den gick bra. - Annika Bindler, Umeå

 

 

Aktuellt

EFT Nivå 1+2, 1-2 mars
Grund- och fortsättningskurs i ett. Tre intensiva dagar med uppföljning online. En kvalitetskurs för dig som vill lära dig EFT för eget bruk, eller för att hjälpa andra.

Handledning
Ingår i utbildningen och forbildningen för AAMET EFT Practitioners. Roligt och utvecklande sätt att byta erfarenheter och få svar på frågor. Nästa tillfälle 10 december.

Iréne och EFT Scandinavia nu i Stockholm!
Nu finns jag på plats i Årsta, Siljansvägen 77. Bra kommunikationer - tunnelbana, pendel, buss och tvärbana. Välkommen! Självklart ebjuder jag fortfarande sessioner online.

Ordet är ditt!
För dig som tycker det är pirrigt att tala inför andra och vill göra något åt det. Ett samtal där vi utforskar vad det är som håller dig tillbaka från att kommunicera avspänt med din publik.

Trots att jag har cancer... som ljudbok
Ladda ner och lyssna till första delen av min bok, gratis förstås.

Iréne på Fråga Doktorn
Om du missade inslaget i våras kan du titta här. Vill du veta mer om hur EFT kan hjälpa just dig? Tveka inte att kontakta mig per mail eller telefon.


Morgonmeditation

EFT Scandinavia bjuder på en enkel och lekfull målbilds-
meditation för dig som vill ha en bra dag.

Ladda ner gratis>>

Nyhetsbrev

Skriv in din mailadress och tryck på enter för att prenumerera på mitt nyhetsbrev.