Iréne Ödmark-Hall
irene@eftscandinavia.se
070 - 35 24 115

EFT-utbildningar

Är du intresserad av att…

EFT Scandinavia erbjuder utbildningar i EFT på grund-, fortsättnings- och fördjupningsnivå. Kurserna följer AAMETs riktlinjer, och vi är de enda i Sverige som ger möjlighet till internationell certifiering och ackreditering.

Om AAMET International

AAMET (The Association for the Advancement of Meridian and Energy Techniques), med säte i England, är den största branschorganisationen för utövare av EFT och andra energipsykologiska metoder. AAMETs mål att främja kvalitet och etisk yrkesutövning hos sina medlemmar.

EFT Scandinavia följer AAMETs  rekommendationer vad gäller utbildning och kursinnehåll. EFT Scandinavia är också medlem i svenska EFT-förbundet.

Egen utveckling tillsammans med andra

På våra kurser får du tillfälle att jobba med egna  och andras problem under erfaren lärares ledning, i en trygg och säker miljö. Vi är alla olika och upplever EFT på olika sätt. Du speglar dig i och lär av de andra i gruppen. Det finns också mycket tid för reflektion och frågor.

Nivå 1 Plus

I grundkursen Nivå 1 Plus lär du dig hur EFT fungerar, och varför. Två dagar ger dig en stabil grund för att kunna jobba vidare. Du lär dig de kraftfulla grundteknikerna och tränar på att använda dem på ett flexibelt och inkännande sätt. Läs mer>>

EFT Nivå 1 Plus finns också som online-kurs. Läs mer>>

Nivå  2

Här sätter vi teknikerna från Nivå 1 i ett större sammanhang. Du får en inblick i hur begränsande tankemönster grundläggs, och hur man kan befria sig från dem med hjälp av EFT för att sedan gå vidare i livet. Du tränar också på att använda EFT på ett skonsamt och säkert sätt. Nivå 2 är en practitioner-kurs som leder till certifiering/ackreditering. Läs mer>>

Nivå 3

En kurs för dig som är en van knackare och vill bredda och fördjupa dina EFT-kunskaper. Du utvecklar din förmåga att arbeta kreativt och mångfacetterat. Du lär dig mer om neurobiologi och hur man på olika sätt kan hjälpa kroppen släppa stress och trauma. Du tränar på att arbeta med olika typer av frågeställningar i ditt möte med olika slags klienter. En modul i kursen utformas utifrån deltagarnas önskemål och behov. Efter avslutad kurs kan du certifiera/ackreditera dig. Läs mer>>


Aktuellt

EFT Nivå 1+2, 1-3 mars
Grund- och fortsättningskurs i ett. Tre intensiva dagar med uppföljning online. En kvalitetskurs för dig som vill lära dig EFT för eget bruk, eller för att hjälpa andra.

Handledning
Ingår i utbildningen och forbildningen för AAMET EFT Practitioners. Roligt och utvecklande sätt att byta erfarenheter och få svar på frågor. Nästa tillfälle februari. Datum kommer senare.

Iréne och EFT Scandinavia nu i Stockholm!
Nu finns jag på plats i Årsta, Siljansvägen 77. Bra kommunikationer - tunnelbana, pendel, buss och tvärbana. Välkommen! Självklart ebjuder jag fortfarande sessioner online.

Ordet är ditt!
För dig som tycker det är pirrigt att tala inför andra och vill göra något åt det. Ett samtal där vi utforskar vad det är som håller dig tillbaka från att kommunicera avspänt med din publik.

Trots att jag har cancer... som ljudbok
Ladda ner och lyssna till första delen av min bok, gratis förstås.

Iréne på Fråga Doktorn
Om du missade inslaget i våras kan du titta här. Vill du veta mer om hur EFT kan hjälpa just dig? Tveka inte att kontakta mig per mail eller telefon.


Morgonmeditation

EFT Scandinavia bjuder på en enkel och lekfull målbilds-
meditation för dig som vill ha en bra dag.

Ladda ner gratis>>

Nyhetsbrev

Skriv in din mailadress och tryck på enter för att prenumerera på mitt nyhetsbrev.