Iréne Ödmark-Hall
irene@eftscandinavia.se
070 - 35 24 115

Dröm dig till frihet

Förstå dina drömmar, förstå dig själv

6 söndagskvällar i Årsta med start 16 september


Det här träffarna är för dig som vill ...

 

Kreativ väg till självkännedom och utveckling

Alla drömmer – antingen vi kommer ihåg det eller inte när vi vaknar. Drömmarna säger oss mer än man kan tro. De är ocensurerade budskap från vårt innersta. Budskap som, om vi kan lyssna och ta till oss dem, leder vidare på vägen mot självkännedom och utveckling.


Det här är en kurs för dig som vill förstå och tolka dina drömmar på ett kreativt och lyhört sätt tillsammans med andra.


Med hjälp av samtal, bildarbete och EFT tapping tar vi fasta på vad drömmen vill säga, dess inre konflikter och de möjligheter till utveckling som den också erbjuder.


Vi använder Ullmans klassiska metod för drömgruppsarbete i kombination med tapping. Om du inte redan är bekant med EFT får du här lära dig grunderna - något du kan ha nytta av på många sätt i livet.

Max 8 deltagare

 

Sagt av några som gått drömkurs hos Iréne:

 

Praktisk info


När: söndagar kl 18-20.30, 16 sept, 23 sept, 7 okt, 28 okt, 11 nov, 18 nov (reservdatum 25 nov)

Var: Siljansvägen 77, Årsta

Investering: 1 950 kr

Anmälan: Du anmäler dig genom att maila irene@eftscandinavia.se eller ringa 070 - 35 24 115. I samband med anmälan sätter du in anmälnngsavgiften 500 kr på PG 25 77 92-2 eller Swish 123 362 04 65. Hela summan ska vara betald innan kursstart.

Anmälan är bindande, om du avbokar får du inte anmälningsavgiften åter. Skulle kursen av någon anledning inte bli av får du naturligtvis pengarna tillbaka.

 

Aktuellt

Drömgrupp start 16 sept
Förstå dina drömmar, förstå dig själv. För dig som vill börja utforska vad dina drömmar vill säga dig och låta det förändra din vardag och läka det som behöver läkas i dig.

EFT Nivå 1+2, 28-30 sept
Tre innehållsrika och givande dagar för dig som vill lära dig supermetoden EFT som självhjälp och eventuellt använda ig av EFT i ditt arbete med andra.

Handledning 11 sept
Ingår i utbildningen och forbildningen för AAMET EFT Practitioners. Roligt och utvecklande sätt att byta erfarenheter och få svar på frågor. Höstens datum ännu ej klara.

Iréne och EFT Scandinavia nu i Stockholm!
Nu finns jag på plats i Årsta, Siljansvägen 77. Bra kommunikationer - tunnelbana, pendel, buss och tvärbana. Välkommen! Självklart ebjuder jag fortfarande sessioner online.

Ordet är ditt!
För dig som tycker det är pirrigt att tala inför andra och vill göra något åt det. Ett samtal där vi utforskar vad det är som håller dig tillbaka från att kommunicera avspänt med din publik.

Trots att jag har cancer... som ljudbok
Ladda ner och lyssna till första delen av min bok, gratis förstås.

Iréne på Fråga Doktorn
Om du missade inslaget i våras kan du titta här. Vill du veta mer om hur EFT kan hjälpa just dig? Tveka inte att kontakta mig per mail eller telefon.


Morgonmeditation

EFT Scandinavia bjuder på en enkel och lekfull målbilds-
meditation för dig som vill ha en bra dag.

Ladda ner gratis>>

Nyhetsbrev

Skriv in din mailadress och tryck på enter för att prenumerera på mitt nyhetsbrev.