Iréne Ödmark-Hall
irene@eftscandinavia.se
070 - 35 24 115

Demonstrationsfilmer

1. Knackpunkterna

Följ med i filmen och knacka på dina egna lugn-och-ro-punkter. Lägg märke till vad som händer i dig.

2. Enkel EFT

Du sätter ord på dina känslor och tankar samtidigt som du knackar. En basmodell som alltid fungerar.

3. Klassisk EFT

Kortversionen av den ursprungliga EFT-modellen. Du sätter ord på ”problemet” samtidigt som du bjuder in acceptans. Du är inte ditt problem!

4. The Choices Trio

Hur du för in positiva mål och befäster nya beteenden. Du bygger en bro mellan den negativa tanken eller beteendet, och hur du vill ha det i stället.

Filmerna är avsedda att hjälpa dig komma igång med knackandet. I min bok hittar du utförligare information om hur du använder de här teknikerna. Eller varför inte gå en kurs?

Aktuellt

EFT Nivå 1+2, 1-3 mars
Grund- och fortsättningskurs i ett. Tre intensiva dagar med uppföljning online. En kvalitetskurs för dig som vill lära dig EFT för eget bruk, eller för att hjälpa andra.

Handledning
Ingår i utbildningen och forbildningen för AAMET EFT Practitioners. Roligt och utvecklande sätt att byta erfarenheter och få svar på frågor. Nästa tillfälle februari. Datum kommer senare.

Iréne och EFT Scandinavia nu i Stockholm!
Nu finns jag på plats i Årsta, Siljansvägen 77. Bra kommunikationer - tunnelbana, pendel, buss och tvärbana. Välkommen! Självklart ebjuder jag fortfarande sessioner online.

Ordet är ditt!
För dig som tycker det är pirrigt att tala inför andra och vill göra något åt det. Ett samtal där vi utforskar vad det är som håller dig tillbaka från att kommunicera avspänt med din publik.

Trots att jag har cancer... som ljudbok
Ladda ner och lyssna till första delen av min bok, gratis förstås.

Iréne på Fråga Doktorn
Om du missade inslaget i våras kan du titta här. Vill du veta mer om hur EFT kan hjälpa just dig? Tveka inte att kontakta mig per mail eller telefon.


Morgonmeditation

EFT Scandinavia bjuder på en enkel och lekfull målbilds-
meditation för dig som vill ha en bra dag.

Ladda ner gratis>>

Nyhetsbrev

Skriv in din mailadress och tryck på enter för att prenumerera på mitt nyhetsbrev.