Iréne Ödmark-Hall
irene@eftscandinavia.se
070 - 35 24 115

Hjälp & stöd

Att få en cancerdiagnos sätter tillvaron i gungning.

Antingen du nyss fått din diagnos, är mitt inne i behandlingarna eller på väg tillbaka efter sjukdomen erbjuder jag hjälp och stöd i form av samtal, EFT och mindfulness.

Det kan handla om att...

Inte bara rehabilitering

Av tradition erbjuds rehabilitering efter avslutad behandling. Av egen erfarenhet vet jag att EFT är ett verktyg som är bra att ta till även under själva cancerresan. Att själv kunna minska sin oro eller dämpa illamående och smärta är guld värt, eller att kunna bearbeta de omvälvande känslor som en allvarlig sjukdom sätter i omlopp gör livet enklare att leva.

Att vara anhörig

När en person får cancer är det många som drabbas. Välkommen till EFT Scandinavia om du vill få stöd även som anhörig.

Komplement

Det är viktigt att framhålla att det inte handlar om alternativ till sjukvårdens behandlingar utan ett komplement till dessa.

 
Aktuellt

EFT Nivå 1+2, 1-3 mars
Grund- och fortsättningskurs i ett. Tre intensiva dagar med uppföljning online. En kvalitetskurs för dig som vill lära dig EFT för eget bruk, eller för att hjälpa andra.

Handledning
Ingår i utbildningen och forbildningen för AAMET EFT Practitioners. Roligt och utvecklande sätt att byta erfarenheter och få svar på frågor. Nästa tillfälle februari. Datum kommer senare.

Iréne och EFT Scandinavia nu i Stockholm!
Nu finns jag på plats i Årsta, Siljansvägen 77. Bra kommunikationer - tunnelbana, pendel, buss och tvärbana. Välkommen! Självklart ebjuder jag fortfarande sessioner online.

Ordet är ditt!
För dig som tycker det är pirrigt att tala inför andra och vill göra något åt det. Ett samtal där vi utforskar vad det är som håller dig tillbaka från att kommunicera avspänt med din publik.

Trots att jag har cancer... som ljudbok
Ladda ner och lyssna till första delen av min bok, gratis förstås.

Iréne på Fråga Doktorn
Om du missade inslaget i våras kan du titta här. Vill du veta mer om hur EFT kan hjälpa just dig? Tveka inte att kontakta mig per mail eller telefon.


Morgonmeditation

EFT Scandinavia bjuder på en enkel och lekfull målbilds-
meditation för dig som vill ha en bra dag.

Ladda ner gratis>>

Nyhetsbrev

Skriv in din mailadress och tryck på enter för att prenumerera på mitt nyhetsbrev.