Iréne Ödmark-Hall
irene@eftscandinavia.se
070 - 35 24 115

Artiklar

Mångfacetterat och effektivt

Vad är det egentligen som gör att EFT fungerar? Ingen vet exakt. Här följer några infallsvinklar på vad det är som gör EFT till ett så mångfacetterat prisma för läkning och förändring.

Trots att jag har cancer...

Sommaren 2012 fick jag diagnosen bröstcancer. Läs artikeln ur BROfästet, nr 2/2014, där jag berättar om hur jag använde EFT och mindfulness när jag var sjuk, och hur mina erfarenheter så småningom blev en bok som kan hjälpa andra i samma siutation.

Går det att picka bort rädslan för att flyga?

Västerbottenskurirens reporter Elin Turborn testade EFT-metoden mot sin flygrädsla... 2013.

Jag knackade bort min panikångest

Ångesten förföljde mig hela tiden. Jag levde med en konstant rädsla att få en ångestattack, säger Ulla Jacobsson, kläddesigner. Hon har provat klassisk terapi och KBT, fått lugnande och antidepressiv medicin. Men ingenting hjälpte - förrän hon kom i kontakt med EFT.

Blev fri från talängslan

Intervju med Iréne i Västerbottens Folkblad, februari 2011. "På något sätt ryms hela livet i det här med talängslan. Det handlar om att inse på djupet att man har rätt att höras och synas."

Och alla skrattade på rätt ställe

Att lida av rampfeber är både smärtsamt och onödigt. EFT är ett av de mest effektiva sätten att återerövra glädjen i att tala inför andra. Så här coachades Ullis att bli fri från sin talängslan.

Hur EFT räddade mig från ryggskott

Ett litet exempel på hur EFT kan användas i vardagen. Här brann det i mitt badrum...

Jag är inte rädd, jag kan flyga!

Vem minns inte den klassiska scenen med Lasse Åberg i kultfilmen Sällskapsresan, när han står på flygplatsen... ur Bank & Affärer, nr 2, 2008

 

 

 

Aktuellt

EFT Nivå 1+2, 1-3 mars
Grund- och fortsättningskurs i ett. Tre intensiva dagar med uppföljning online. En kvalitetskurs för dig som vill lära dig EFT för eget bruk, eller för att hjälpa andra.

Handledning
Ingår i utbildningen och forbildningen för AAMET EFT Practitioners. Roligt och utvecklande sätt att byta erfarenheter och få svar på frågor. Nästa tillfälle februari. Datum kommer senare.

Iréne och EFT Scandinavia nu i Stockholm!
Nu finns jag på plats i Årsta, Siljansvägen 77. Bra kommunikationer - tunnelbana, pendel, buss och tvärbana. Välkommen! Självklart ebjuder jag fortfarande sessioner online.

Ordet är ditt!
För dig som tycker det är pirrigt att tala inför andra och vill göra något åt det. Ett samtal där vi utforskar vad det är som håller dig tillbaka från att kommunicera avspänt med din publik.

Trots att jag har cancer... som ljudbok
Ladda ner och lyssna till första delen av min bok, gratis förstås.

Iréne på Fråga Doktorn
Om du missade inslaget i våras kan du titta här. Vill du veta mer om hur EFT kan hjälpa just dig? Tveka inte att kontakta mig per mail eller telefon.


Morgonmeditation

EFT Scandinavia bjuder på en enkel och lekfull målbilds-
meditation för dig som vill ha en bra dag.

Ladda ner gratis>>

Nyhetsbrev

Skriv in din mailadress och tryck på enter för att prenumerera på mitt nyhetsbrev.