Iréne Ödmark-Hall
irene@eftscandinavia.se
070 - 35 24 115

Integritetspolicy

EFT Scandinavia följer den nya dataskyddsförordningen (GDPR). Dina uppgifter behandas med integritet och varsamhet. Självklart varken säljer vi eller på annat sätt överlåter dina personliga uppgifter till andra. Som kund hos EFT Scandinavia har du rätt att få ta del av hur dina personuppgifter behandlas.

Vi behöver spara och behandla personuppgifter om dig enligt följande:

Vid köp av tjänster

För- och efternamn, mailadress, telefonnummer samt i vissa fall postadress och företagsnamn. Syftet är att kunna leverera tjänsten till dig och följa upp, samt för bokföringslagens skull.
Vi får uppgifterna personligen från dig när du anmäler dig till en kurs eller en enskild session. Dina uppgifter sparas i 7 år enligt bokföringslagen. Efter det raderas de om du inte längre är kund hos oss.

Dina personuppgifter sparas hos mailleverantören MailChimp, och vid fakturaköp även hos Billogram AB. Köper du en onlinekurs finns din information också på kursportalen Teachable samt Zapier. Ovan nämnda system följer självklart GDPRs riktlinjer. I vissa fall finns din mailadress även på mailservern Mozilla Thunderbird.

Vid nedladdning av gratisprodukter

Vi sparar namn och mailadress hos mailleverantören MailChimp för utskick av gratisprodukter och, om du gett ditt samtycke, även till informationsmail och kampanjutskick. Dessa uppgifter fyller du själv i och samtycker till när du anmäler dig. Du kan sedan när du vill med ett enkelt klick avsluta utskicken från oss.

Kurser

Vi sparar inspelade gruppsamtal i flera av våra kurser för att du ska kunna gå tillbaka och lyssna för att få ut det bästa av kursen, eller om du har missat ett gruppsamtal. De samtalen sparas så länge kursen pågår, sedan raderas de. Samtalen sparas hos vår molntjänstleverantör Vimeo och/eller på vår kursportal Teachable. Betalar du kursen via Teachable lämnar du också dina betaluppgifter till vår säkra betalningsleverantör Stripe eller om du så föredrar, till PayPal.

På hemsidan

Vi sparar referensutlåtande (text och ibland bild) från kunder som har gett sitt godkännande. De sparas tills vi ersätter dem med nya eller tills vår referens vill att de ska tas bort.

Sammanfattningsvis

Vi behandlar dina personuppgifter med största försiktighet och delar eller säljer dem inte vidare till någon tredje part. Du har rätt att kontakta oss om du vill veta vilken information vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att maila irene@eftscandinavia.se. Om du har klagomål på vår behandling av dina personuppgifter har du rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen.

Uppdaterad 2018-05-22

Aktuellt

Drömgrupp start 16 sept
Förstå dina drömmar, förstå dig själv. För dig som vill börja utforska vad dina drömmar vill säga dig och låta det förändra din vardag och läka det som behöver läkas i dig.

EFT Nivå 1+2, 28-30 sept
Tre innehållsrika och givande dagar för dig som vill lära dig supermetoden EFT som självhjälp och eventuellt använda ig av EFT i ditt arbete med andra.

Handledning 11 sept
Ingår i utbildningen och forbildningen för AAMET EFT Practitioners. Roligt och utvecklande sätt att byta erfarenheter och få svar på frågor. Höstens datum ännu ej klara.

Iréne och EFT Scandinavia nu i Stockholm!
Nu finns jag på plats i Årsta, Siljansvägen 77. Bra kommunikationer - tunnelbana, pendel, buss och tvärbana. Välkommen! Självklart ebjuder jag fortfarande sessioner online.

Ordet är ditt!
För dig som tycker det är pirrigt att tala inför andra och vill göra något åt det. Ett samtal där vi utforskar vad det är som håller dig tillbaka från att kommunicera avspänt med din publik.

Trots att jag har cancer... som ljudbok
Ladda ner och lyssna till första delen av min bok, gratis förstås.

Iréne på Fråga Doktorn
Om du missade inslaget i våras kan du titta här. Vill du veta mer om hur EFT kan hjälpa just dig? Tveka inte att kontakta mig per mail eller telefon.


Morgonmeditation

EFT Scandinavia bjuder på en enkel och lekfull målbilds-
meditation för dig som vill ha en bra dag.

Ladda ner gratis>>

Nyhetsbrev

Skriv in din mailadress och tryck på enter för att prenumerera på mitt nyhetsbrev.